Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu Telecomanda pe dm500HD

    buna tuturor,

    am si eu o problema mai ciudata. am un DM500 HD, dar undeva seara imi pica conexiunea de la dream cu telecomanda, adica nu mai merge daca stau in pat telecomanda. am incercat cu alta telecomanda de dream, la fel face. am incercat cu telecomanda universala la fel face. am dat restart, reset la dream nu se schimba nimic. toata chestia asta se intalmpla undeva seara, iar dimineata fara sa ii fac nimic, merge din nou. am trimis dreamu in garantie, am crezut ca are ceva, dar merge la cei de la care l-am cumparat. am un lcd LG legat pe dream. nu mai stiu ce sa mai scriu. mentionez ca bateriile sunt bune in telecomanda, noi noute.

  2. #2
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Pharaoo View Post
    buna tuturor,

    ........, adica nu mai merge daca stau in pat telecomanda. .
    Ai incercat sa te ridici din pat?

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Pharaoo View Post
    buna tuturor,

    am si eu o problema mai ciudata. am un DM500 HD, dar undeva seara imi pica conexiunea de la dream cu telecomanda, adica nu mai merge daca stau in pat telecomanda. am incercat cu alta telecomanda de dream, la fel face. am incercat cu telecomanda universala la fel face. am dat restart, reset la dream nu se schimba nimic. toata chestia asta se intalmpla undeva seara, iar dimineata fara sa ii fac nimic, merge din nou. am trimis dreamu in garantie, am crezut ca are ceva, dar merge la cei de la care l-am cumparat. am un lcd LG legat pe dream. nu mai stiu ce sa mai scriu. mentionez ca bateriile sunt bune in telecomanda, noi noute.
    Eu pe vremea cand aveam Laptop, si din cauza infrarosu-ului, chiar daca era laptopul in Stanby, nu mai asculta receiverul, doar cand apropiam telecomanda de receiver, atunci mai mergea. Si alta data mergea perfect. Am luat-o babeste (eram convins ca de la ceva se intampla asa ceva), si am depistat Laptopul. Am dezactivat din Bios Infrarosu-ul, ca si asa nu-l foloseam, si nu am mai avut probleme.
    Ai asa ceva ?. Vreun transmiter audio/video pe infrarosu ?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce mai pot sa zic, am observat ca de la LCD poate sa fie problema. daca opresc lcd-u merge telecomanda de la dream. am un LG376000. acum ar fi intrebarea: Cum poate sa influenteze TV-u functionarea telecomenzi de la Dream?

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Pharaoo View Post
    ce mai pot sa zic, am observat ca de la LCD poate sa fie problema. daca opresc lcd-u merge telecomanda de la dream. am un LG376000. acum ar fi intrebarea: Cum poate sa influenteze TV-u functionarea telecomenzi de la Dream?
    Incearca sa obturezi locul unde e LED-ul de infrarosu de la TV, si sa "ascunzi" telecomanda TV-ului. Si vezi atunci cum merge.
    Sau TV-ul e cumva cu tehnologie LED ?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Incearca sa obturezi locul unde e LED-ul de infrarosu de la TV, si sa "ascunzi" telecomanda TV-ului. Si vezi atunci cum merge.
    Sau TV-ul e cumva cu tehnologie LED ?
    nu e led tv-u. e LCD. problema e ca acum merge telecomanda de la dreambox. tv-u are o chestie "senzor inteligent" ii zice. se deschide si se inchide (contrast) in functie de la lumina din camera. ar putea fi de la asta? tv-u e asta: http://image.compari.ro/full/24837228.lg-37lg6000.jpg

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default remote

    Incearca sa folosesti telecomanda dupa vreo 10-15 min dupa ce ai pornit LCD-ul, ia vezi, mai face?E vorba de timpul de backlight care se manifesta in primele minute de la pornire la orice LCD.
    Si eu am un device la care nu reactioneaza telecomanda decat la vreo 10 min dupa pornirea LCD-ului.
    VU+ DUO, KATHREIN UFS 910;2 Conserve Coship dulci;2 conserve digi; ant 0.8 39E; ant Maxx 1,0 13E; ant Triax 1,1 0.8W;swich 4x1;Humax F1 Fox;2 subscriptii legale(x2);LCD Samsung 32";LCD Samsung24";plasma 42" LG; 5+1 Eboda; Download 6Mb/s RTC

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristilamba View Post
    Incearca sa folosesti telecomanda dupa vreo 10-15 min dupa ce ai pornit LCD-ul, ia vezi, mai face?E vorba de timpul de backlight care se manifesta in primele minute de la pornire la orice LCD.
    Si eu am un device la care nu reactioneaza telecomanda decat la vreo 10 min dupa pornirea LCD-ului.
    merge toata ziua si spre seara pica. nu cred ca e de la asta

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    singura solutie ar fi sa folosesti dreamul cu LCD-ul scos din priza. cu siguranta o sa iti functioneze telecomanda....

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    singura solutie ar fi sa folosesti dreamul cu LCD-ul scos din priza. cu siguranta o sa iti functioneze telecomanda....

    mdaa din pacate nu e solutia viabila

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Pharaoo View Post
    mdaa din pacate nu e solutia viabila
    Eu cred ca ceva nu-i in regula cu TV-ul si poate ar trebui sa incerci sa aduci alt TV in loc sa vezi cum se comporta,iar daca iti va merge bine cu aceasta schimbare atunci va trebui sa schimbi TV-ul definitiv.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Pharaoo View Post
    nu e led tv-u. e LCD. problema e ca acum merge telecomanda de la dreambox. tv-u are o chestie "senzor inteligent" ii zice. se deschide si se inchide (contrast) in functie de la lumina din camera. ar putea fi de la asta? tv-u e asta: http://image.compari.ro/full/24837228.lg-37lg6000.jpg
    Da, posibil sa fie de la acel senzor. Ar fi pacat. Ca dupa '90 am avut si eu un SH CRT Finlux, si avea si ala asa ceva. Era super.
    Singura solutie ar fi ca in momentul folosirii telecomenzii de la Dream, sa treci TV-ul in Standby, sau sa intri in meniu, ca atunci acel senzor e inactiv.
    Apoi revii in mod TV. Cam problematic, dar asta e. Sau sa dezactivezi acea functie a TV-ului. Ori din meniu, ori sa obturezi senzorul cu ceva.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top