Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default Sky se blocheaza

    Am Bozkurt 1 3624 si unele canale se blocheaza dupa care merg iar(4-5 secunde)Are cineva aceeiasi problema?

  2. #2
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default Sky

    Eu am SS2 si de cand au schimbat baietii nano ala ,am pus yankse nou si se blocheaza sau merg sacadat programele,in special prima fila.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la fel si pe SS1 (cu yanksee dezactivat) . Partea amuyanta e ca subtitrajul merge in continuare in secundele cat e blocat...asa ca nu pierzi partea de dialog daca exista subtitraj Aporopo...chiar nimeni nu da de cap tembelului de subtitraj din progDVB (sa apara corect, chiar si in RO)?




    In plus in progDVB blocheaza si ce merge cu yanksee
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default SKY ITA

    La mine merge fara intreruperi pe ss1 nexus cu noul yankse 1.31.tt si key noi.Incearca pe dvb.lv si vei gasi key noi ,asta in cazul in care semnalul e suficient pentru antena ta!
    Visionare placuta!

  5. #5
    me again Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare
    mie-mi merge..am schimbat in schimb camd3-u..am pus 3635a..nu se mai blokeaza...nici macar fullx..

    bafta
    ^^^
    mirel

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Sky

    Quote Originally Posted by optimus
    Eu am SS2 si de cand au schimbat baietii nano ala ,am pus yankse nou si se blocheaza sau merg sacadat programele,in special prima fila.
    da jos ultimul bin pt 0070 de pe dvb.lv s-ar parea ca e o problema cu ala vechi...adica era o problema shi ianinte dar cu vechiul y nu se manifesta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Digi se blocheazā!?
    By floare12 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 39
    Last Post: 17th December 2006, 04:25
  2. ss1 blocheaza sistemul
    By minerul in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 24th September 2005, 15:27
  3. Probleme ss2 blocheaza calculatorul.
    By blueicon in forum Placi DVB
    Replies: 16
    Last Post: 6th December 2004, 10:31
  4. de ce se blocheaza dupa 1/2 ora ?
    By duru in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 6th May 2004, 18:22
  5. ss1 blocheaza bootarea
    By FLORIN72 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 12th October 2003, 21:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top