Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default Focussat nu merg unele programe

    deci nu-mi merg unele programe de pe cartela
    MERG din share, nu merg din cartela

    Dau exemplu: nou transponder UPC 12034: avem pe el Antena3 si Protv
    Protv merge de pe cartela, Antena3 nu merge de pe cartela
    in schimb cand dau drumul la share ia din share fara probleme.

    Am pus dream elite 13.3, am zis ca e de aici
    Am dm800hd original, CCcam 2.1.4

    deci testele le-am facut cu toate liniile oprite... efectiv nu vrea sa deschida unele programe, unele chair de pe acelasi transponder.

    imi deschide doar cateva. cartela in schimb e valida, are entitlements pe iunie, am verificat-o la Focussat merge perfect

    Ajutor...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    deci nu-mi merg unele programe de pe cartela
    MERG din share, nu merg din cartela

    Dau exemplu: nou transponder UPC 12034: avem pe el Antena3 si Protv
    Protv merge de pe cartela, Antena3 nu merge de pe cartela
    in schimb cand dau drumul la share ia din share fara probleme.

    Am pus dream elite 13.3, am zis ca e de aici
    Am dm800hd original, CCcam 2.1.4

    deci testele le-am facut cu toate liniile oprite... efectiv nu vrea sa deschida unele programe, unele chair de pe acelasi transponder.

    imi deschide doar cateva. cartela in schimb e valida, are entitlements pe iunie, am verificat-o la Focussat merge perfect

    Ajutor...
    Nu a facut bine UPDATE cardul. Mai pune-l odata si mai vorbim. Asa se manifesta cand nu face AU corect.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default help cum fac update?

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Nu a facut bine UPDATE cardul. Mai pune-l odata si mai vorbim. Asa se manifesta cand nu face AU corect.
    cu ce sa fac update?

    nu am palcinta lor
    ajutor....

    pana acum faceam cu scam 3.58 si mergea

  4. #4
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    cu ce sa fac update?

    nu am palcinta lor
    ajutor....

    pana acum faceam cu scam 3.58 si mergea
    Placinta? Tare
    Vezi cu gbox, Cu ala face din cate stiu.
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default merci a mers acum AU... cu greeeuuu

    Quote Originally Posted by popamare View Post
    Placinta? Tare
    Vezi cu gbox, Cu ala face din cate stiu.
    bai... da... placinta
    deci a mers cu newcs+mgcamd dar numai dupa ce am pus atributes 755 la script

    desi avea setat 755 cu toate astea a mers dupa ce am verificat am pus 755 si am dat save

    mergea cu scam pe nabilo bh0.12
    astpet noul nabilo pe bune...

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kcrysty View Post
    cardul meu de la focus il updatez cu scm 3.59 si merge fara probleme ,incearca si tu varianta asta
    Si eu la fel tot cu scam 3.59 si merge brici,face update in maxim 1min.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu cu NEWCS si CCCAM activez in F 2 0 1 si Extra EMM pe yes si Disable EMM pe no si il las asa vreo cateva ore ca sa fiu sigur ca a facut si gata.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am uitat sa scriu: am facut cu mgcamd+newacs

    a mers in cateva minute la final. am dat pe fiecare transponder sa fiu sigur

    la inceput faceam cu scma 3.58, de data asta facusem cu scam 3.59 si uite ce probleme mi-a facut

    am scos disable emm sa vad, unii zic ca face automat pe cccam asa... sa vedem luna viitoare

    oricum ce vreau sa zic ca e bine sa platesc din timp ca altfel uite ce probleme. mie imi expira subscriptia pe 16 mai, dar a mers pana pe 2 iunie

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top