Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme la update MAX?!

    ... exista o problema in acest sens? Din discutii cu mai multi utilizatori am inteles ca ar fi ceva probleme!
    N-am putut sa fac update nici la cel care ma ajutase pina acum! Nici cartela lui n-a facut update!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Palermo
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am o cartela pe care de cand a aparut Telesportul la Digi nu o mai folosesc,am incercat azi sa fac update dar degeaba si am abonament pana la sf anului ,dar oricum nu ma mai intereseaza maxul.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania-EVERYWHERE
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default In Romania nici in ora exacta nu am incredere!!!

    Din rubrica "nu va luati max ca aia e prosti."...va prezentam: cardul care nu merge pina nu-l bagi in gaura.....MAX e numele unei platforme fratilor nu e nume de caine.....
    asta cu "nu-si face up..." e vrajeala curata...nu va luati dupa barzauni...newcamd 6.02sau 6.03 e ok!
    IN ROMANIA, NICI IN ORA EXACTA NU MAI AM INCREDERE!

  4. #4
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok! ... Totusi imi poate confirma cineva ca la ora asta Max functioneaza Am incercat pe un receiver cu Via incorporat (cele furnizate kit de cei de la Max desfacut din cutie) ... si n-a facut update

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    .. Functioneaza ..

  6. #6
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multam' mult! Am reusit si eu sa-mi dau seama unde era problema!
    Incercam cu o cartela noua si neautorizata ...

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai aveti careva probleme cu max-ul?mie nu-mi face update nicicum su ss2,precizez ca-l am de 4-5 luni si nu am avut nici o problema pana acum.Eu il folosesc cu mr1080,insa ii fac update-ul cu ss2,dar de azi dimineata nu mai merge,ii dau la get card info si-mi zice ca e updatat pana la 5.11 si nu vrea nicum s-o ia din loc,precizez ca-l am platit pana-n
    februarie!

  8. #8
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine a făcut update si pe camul VIACCESS (original) se văd doar JUMĂTATE...

    Dacă o bag in MM (făcut Matrix 1.1 văd tot...


  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine sunt ceva probleme...din 5 cartele merg doar 2 ,asta cu un cam VIA rosu,cartelele sunt din acelasi lot,am lasat o cartela in cam poate o ia pina la urma...
    adi.H

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man nu exista probleme de functionare, pana acum nu au existat carduri care sa se blocheze sau sa se buseasca,

    +4021 3442276

    suna si verifica-le

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sefule,ieri la ora 11 mergeau 2 cartele din 5(cam via rosu),si am revenit pe la 3-4 si mergeau toate-cum i-ti explici? Aveti voi ceva probleme...dar cred ca nici tu nu le stii...
    adi.H

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    caras2uk
    Nu stiu de unde ai cumparat tu 5 cartele dar eu am cumparat de la peruvizion timisoara si la incheerea contractului mi-au activat cartela si nu am probleme cu receptia
    Spun asta ca si in germania sint oameni ce vind MAX dar fara contract,cumperi si nu sti cit functiponeaza,deci i-ti asumi un risc ,dar nu ai voie sa te plungi cin cumperi la NEGRU.
    Este o parere.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by caras2uk
    Sefule,ieri la ora 11 mergeau 2 cartele din 5(cam via rosu),si am revenit pe la 3-4 si mergeau toate-cum i-ti explici? Aveti voi ceva probleme...dar cred ca nici tu nu le stii...
    nu-s probleme la carduri man si daca s-au activat fara sa faci nimic e clar ca problema e la tine

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote="gigi-sat"]
    dar nu ai voie sa te plungi cin cumperi la NEGRU.
    Este o parere.[/quote

    Eu am contracte la toate cartelele(ar fi culmea sa nu am ) ...cumparat la" NEGRU" ...tu habar nu ai ce vorbesti ...daca ai vreun pont astept PM

    newsat-problema s-a rezolvat,intradevar,sa zicem ca problema a fost la mine(noi) .ideea sa avem cit mai putine probleme din astea...
    adi.H

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CARAS2UK
    Eu am habar ce vorbesc,dar nu am spus ca tu ai cumparat la negru.
    In general am vorbit,cunosc persoane in germania care vinde cartele max latesti 120 euro primesti cartela dar nu ai in MINA nici un ACT,CONTRACT ,te uiti cit merge si dupa aia nu mai gasesti persoana respectiva.
    Reclama daca poti.
    S-au sint uni care cumpara cartela si folosesc tot felu de aparate jeguri(IEFTIN),mi sa intimplat mie ,cind a fost o oferta iefina-aparat cu 2 ci-50 euro.si nu a citit modulul conax,s-au a descis numai jumatate din programe,la max a deschis dar a fost decalaj intre imagine si sonor,asa ca l-am dat napoi si m-am lecuit de lucru ieftin.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Solutie Update 1120 NA si Frecventele pentru update
    By cristi in forum SD Receivers
    Replies: 244
    Last Post: 22nd August 2012, 12:25
  2. probleme la update 1160NA
    By tomposch in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 18th February 2006, 19:50
  3. Pt.cei care au probleme cu update la Conserve
    By lau in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 18th February 2006, 11:10
  4. Replies: 7
    Last Post: 14th July 2005, 10:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top