Noul iPhone 4G este asteptat sa fie prezentat lumii luni de catre CEO-ul Apple Steve Jobs, intr-o conferinta de presa. Pasionatii de gadgeturi abia asteapta momentul, iar specialistii se intreaba ce mai poate aduce nou pe piata un smartphone.

Lansarea vine dupa succesul cu mult peste asteptari pe care gigantul IT l-a avut cu tableta iPad, si in conditiile unei presiuni tot mai mari din partea concurentei.
Ce se asteapta de la iPhone 4G?
Principala provocare pentru Apple este sa aduca ceva in plus fata de precedentele modele. Un lucru destul de greu de realizat, pentru ca iPhone a revolutionat deja piata. Sa nu uitam ca este motorul profitului si al evolutiei fulminante a cotatiei bursiere a companiei.
iPhone 4G se aseamana, ca design, cu tableta iPad. Are o camera foto frontala pentru videoconferinte, o alta camera, in spate, cu blit, un micro SIM in locul SIM-ului obisnuit si un ecran cu o rezoltutie de 960X640 de pixeli.
iPhone 4G este mai patratos, are cadru din aluminiu si cantareste cu trei grame mai mult decat versiunea anterioara, 3GS.
http://stirileprotv.ro/stiri/interna...asta-data.html