Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default DISCOVERY RO exclusiv in NAGRA 3 ?

    Poate cineva sa confirme?Salutari.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    404
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by gogul View Post
    Poate cineva sa confirme?Salutari.

    nu e e defectiune tehnica.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu merge discovery, dar pe receptorul cu abonament merge

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge numai in N3, in N2 s-a dus.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogul View Post
    Poate cineva sa confirme?Salutari.
    se pare ca da si mai vor urma din16 altele sau sa sp ca nu tot ce e pe n2

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DA, din momentul asta e oficial, numai in N3 si N4.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    432
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @[email protected]

    Tu esti baiat serios nu amator. Nu mai vorbi de Nagra 4 ca ce aveti voi in functiune acum la digi sunt ambele Nagra 3. Rom 180 NU ESTE NAGRA 4 !
    Last edited by onutd; 9th June 2010 at 16:19.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by onutd View Post
    @[email protected]

    Tu esti baiat serios nu amator. Nu mai vorbi de Nagra 4 ca ce aveti voi in functiune acum la digi sunt ambele Nagra 3. Rom 180 NU ESTE NAGRA 4 !
    Bine ca esti tu destept... daca zici tu ca e asa, te las cu convingerea ta. N-am de ce sa incerc sa te conving, o sa te convingi singur!
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected] nu ma intereseaza daca e Nagra 4 sau nu ... repede repede presiuni catre RCS-RDS mama, sa bage pana la weekend Eurosport HD pe toata tara (si la noi) ca vine Le Mans 24 in native HD

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk View Post
    [email protected] nu ma intereseaza daca e Nagra 4 sau nu ... repede repede presiuni catre RCS-RDS mama, sa bage pana la weekend Eurosport HD pe toata tara (si la noi) ca vine Le Mans 24 in native HD
    Apoi trebuie sa primim inca una bucata de placa pentru RF Gateway, si un firmware nou... si daca toate astea vin pana vineri(nu prea cred), atunci e ok...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eurosport HD oricum n-o sa primim, asteptam si FW-ul pe ceas Insa eu sunt oricum multumit ...

  12. #12
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Apoi trebuie sa primim inca una bucata de placa pentru RF Gateway, si un firmware nou... si daca toate astea vin pana vineri(nu prea cred), atunci e ok...
    Restul de hd-uri de interes adica history hbo utv (astea imi vin in cap) au vreo sansa?
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stailus: se vehiculeaza , ca in prim afaza (nu stiu ce inseamna asta), vor fii 12 HD-ul, se intentioneaza sa se bage cu cate 4, prima faza fiind cea avem acum (eu am 3 ...)
    Grupa 1: TVR HD, NAT GEO HD, WILD HD, DigiSport HD
    Grupa 2: ProTV HD, Sport.RO HD, Discovery HD Showcase, Eurosport HD(?)
    Grupa 3: HBO HD, Acasa HD, si ceva surprize ...

    [email protected] poate sa ne confirme daca insiderul asta este legit, insa pana acum a cam dat date corecte , deci ...

  14. #14
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk View Post
    stailus: se vehiculeaza , ca in prim afaza (nu stiu ce inseamna asta), vor fii 12 HD-ul, se intentioneaza sa se bage cu cate 4, prima faza fiind cea avem acum (eu am 3 ...)
    Grupa 1: TVR HD, NAT GEO HD, WILD HD, DigiSport HD
    Grupa 2: ProTV HD, Sport.RO HD, Discovery HD Showcase, Eurosport HD(?)
    Grupa 3: HBO HD, Acasa HD, si ceva surprize ...

    [email protected] poate sa ne confirme daca insiderul asta este legit, insa pana acum a cam dat date corecte , deci ...

    aha. cum tu ai numa 3? ai facut cumva o scanare cu qam256? protv sport.ro si unu din salbaticiuni in unele zone (daca nu in toate) sunt cu qam256 nu qam64
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am numai 3, pentru ca atat este bagat in orasul meu ... Si in teorie nu am mai mult, azi am cautat, nu a gasit nimic nou, am cautat cu autoQAM, insa TVRHD&Co sunt cu 256 QAM si a gasit deci presupun ca ar fii gasit si alte canale daca ar fii exista. aici intervine ce a zis mai sus [email protected]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top