Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Banned Expert
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Jul 2007
  Posts
  1,798
  Posts Thanks / Likes

  Default O mana de ajutor pentru depistare semnale ireale

  Salutare,
  Cred ca deja ma cunoaste toata lumea de aici din forum .
  De mai bine de 1 an intamplin la nivel european numai probleme cu receptiile sporadice deoarece la analiza expertilor euopeni si din anglia au inceput problemele .
  Prima problema a inceput de anul trecut cu receptia 4 hop a postului LA MEGA , care la analiza a reieitc a este semnal piratat .
  anul asta a repornit iar aceste receptii , aducand la cateva diferente in minute iarasi LA MEGA , retaua ulterior , si pe final LOS 40 PRINCIPALE .
  La urmatoarea propagare puternica a reaparut aceeasi figura BOB93.3Mhz din washinton .
  In ICDX din AUSTRALIA am fost invitat impreuna cu cativa dx-eri din anglia sa vorbim la nivel GLOBAL pe tema aceatsa care m-a lasat fata canalul de youtube .. PIRATAREA filmelor .
  In comunictaea ANGLIEI si cea a COLUMBIEI deja s-a introduc regist notiunea cum ca eu as falsifica aceste propagari .
  Cat e de negru lupul si naravul lui .. la scormonirea propagatrilor extrem , presupun ca este un IDIOT care poate umbla cu laptop si net la el in masina si sa mearga ca melcul in asa fel sa receptionez semnalul in variatii pana la scaderea totala si care pe el sa il bucure si pe de alta parte sa ma vada ca eu nu mai sunt dx-er si ca ma va ura lumea .
  Aseara am stat jumate de noapte cu YO3GUp la analize si paranalize si nu ne ies multe chestii .
  Doresc din partea colectivului o mana de ajtor , ca la propagarile sporadice de mare putere sa nu mai iasa idiotul sa ma fenteze ! vreau sa il prind daca se poate asupra faptei !
  vreu metode , si mai ales sfaturi cum sa pot sa il depistez !

 2. #2
  Banned Expert
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Jul 2007
  Posts
  1,798
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Dupa o lovitura data de un dement cu un laptop conectat din o masina cu semnale americane emisie EXACT cand erau propagari spre locatiile foarte departate .. Iata ca romanul nostru incepe sa caute argumente ireale ca sa ma faca ultimul prost din ograda .
  Mai acu 2 luni de zile pe forumul boompedia .. reiese foarte energic conu moraless si da o explicatie de succes ca el a mers cu masina spre slobozia si isi auzea radioul unde are el emisiune adica C fm sau cum dracu so chema chilot sau marele *** fm . Sarind repede din sheme stiind ca in locatia respectiva pe ancom au fost ceva reclamatii i-am zis ca sa inceteze dracu cu puterea peste licentza si sa lase dracu wil fm in pace . Si de aici bou de Moraless sa urcat in pene si a inceput sa ma jigneasca pe messenger , sa ma sune pe mobil , iar eu il lasam sa isi faca damblaua ne bagand in seama aceasta potaie incinsa cu malaiul umflat in bot .
  Dupa 2 luni omu se revanseaza , vezi doamne ca romanii culca urechea la el , si nu ma vor baga in seama ca sunt GOLAN . Da da .. doua mai mari si 3 deloc .
  Incep cu primul argument solid .. Ancom da dupa mintea lui o FILA FALSA .. :


  Asta fiid rabufneala dupa ce a citit pe forum explicatiile cretine ale lui yo9haznaua de targoviste .. Desteptul nu stie ce argumente teribile culege si care sunt rezultat al invidiei intre mine si yo9hzn , marele om care le stie el pe toate , pe dracu , le stie cu google in fata si plin de orgoliu il si vezi cum se tzine bat ca el este plin si buhaie a teorie .. da da teoria cu bete de chibrituri si guma turbo ce daca o sapi sar surprize cu masini .
  Mergem la ancom sa solicitam din teritoriala fila lor aia falsa :


  si merg dupa aia si ii dau PM cretinului moraless cu siteul lui care face el lumina ca su as fi marele cuvar al fm-ului si golanul undelor radio si eu habar nu am .. mama ce tare .

  mai oameni buni pe situl BUZOIANULUI .. sau al tofologului roman care stie sa prozeze a copil mic , pana si un dx-er care cauta materiale dx a ajuns sa posteze , va dati seama cat de tare .. Un dxer din portugalia Josep ex Jassy care ma cunosc bine cu el de cand cu receptiile sporadice IRIB2 si Siria luate color la mine si alb negru la el , ajung sa ma cac pe romaneste sa ii scriu cu translate la id lui [email protected] ca in romania invidia costa jigniri extraordinare si proaste ce nu au legatura cu realitatea si explicarea unei realitati virtuale foarte pompoase de scorneli si inventivitate ..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top