Antrenorul lui FCM Tg. Mureş, Adrian Falub, era extrem de fericit la finalul partidei cāştigate de echipa sa (2-1) īn deplasarea de la Deva, care a consfiinţit cu promovarea īn prima ligă

Totodată, el consideră că, pentru a rezista īn Liga 1, este nevoie de īntăriri pe toate planurile. "Am preluat echipa īntr-un moment destul de greu, după īnfrāngerea cu 2-0 de la Mioveni şi egalul, 0-0, acasă cu Silvania. Am cāştigat meciurile de acasă cu UTA şi U Cluj īn deplasare care ne-au plasat īn postura de favoriţi. Avem nevoie de īntăriri pe toate planurile, administrativ şi executiv. Sper ca toată lumea să fie conştientă şi promovarea să fie doar o haltă īn ceea ce avem de făcut", a declarat Falub la emisiunea "Fotbal la matineu" de la Sport Total FM.
El a anunţat că jucătorii nu au avut primă de promovare. "Jucătorii au primit şi a doua jumătate din bani, nu au avut o primă specială pentru promovare. Deocamdată vreau să ne bucurăm, apoi vom avea puţin timp la dispoziţie să pregătim sezonul viitor de Liga 1", a īncheiat Falub.