Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default Update la via akta??

    Am un amic cu card akta via ca si mine ,eu fac update pe opentelul de la ei pe data de 10 ,el nu are decit un dm500 ,cum poate face update la card? ce cam? parca se vorbea pe aici mai demult ca se poate actualiza cu o linie f data la alt peer care poate sa trimita info catre card

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu m-am chinuit un timp sa fac update la cardul Akta/022f00 cu camd3, cccam, scam, Newcs, cand a mers cand nu a mers. Pina la urma am ramas la Zeta Cam Blue+Card. In cel mult 1 minut a facut update.
    Via 3.0 card HRT fac cu Via Cam Red. Testat si cu newcs/cccam, fara succes.
    Via 4.0 card SRG fac cu Via Cam Red.
    Sky/1702 pe ubuntu fac F: ... ... 1 0 1 { 0:0:1 }, am dat liber dreamului. Singura cartela, cel putin la mine, care face update prin F:
    Bafta

    Parerea mea, un receiver Via, gen Opentel, si nu mai ai dureri de cap.
    Sper ca alti useri sa-ti dea infos mai folositoare.

  3. #3
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine mere fara probleme update cu gbox..in 3 min e ok.
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andreisky View Post
    la mine mere fara probleme update cu gbox..in 3 min e ok.
    faci ceva la config? s-au doar descarci din adons?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lore View Post
    faci ceva la config? s-au doar descarci din adons?
    Incearca mgcamd +newcs. Trebuie sa mearga.
    Sunaray SR4, Dreambox DM 800 HD PVR, Dreambox 500 s, antena 1,2 m, montura H-H

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu de 2 ani tot cu Camd3.902 fac AU pe 10 ale lunii si functioneaza fara pb.
    Il instalez doar in ziua cand am nevoie si apoi il dezinstalez , fiindca nu-l folosesc decat pt. AU la Akta

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Eu de 2 ani tot cu Camd3.902 fac AU pe 10 ale lunii si functioneaza fara pb.
    Il instalez doar in ziua cand am nevoie si apoi il dezinstalez , fiindca nu-l folosesc decat pt. AU la Akta
    ai config din adons sau?

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am config. nimic , doar descarc/instalez de pe serverul lor : Camd3.902 si Camd.config
    Apoi schimb emmu din CCcam in Camd si ma duc pe canalele Akta si butonez
    Dureaza 1-2 min. pana cand se deschid in functie de abonament , iar pe ecm.info ( plug-inul cu info pt. emmu ) apare device...........
    Pt. siguranta dau un restart si verific din nou sa deschida prg. aferente abonamentului , apoi schimb emmu din Camd in CCcam si un restart pt. siguranta
    La final ma duc in CCcam Info si la Entitlements -valid 10-5-2010 untill 9-6-2010 si asta este tot ( chestia cu validarea poate aparea de 2-3 ori , nu ma intreba de ce ca nu stiu , important este ca sa facut AU )
    Am card via , dar si pe card conax parca tot asa procedam ( conax am avut la inceput si apoi am schimbat cu via pt. tvr hd , din pacate azi numai deschide acel prg. )

  9. #9
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mgcamd+newcs merge 100%
    adevärul este inventia unui mincinos

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lore View Post
    Am un amic cu card akta via ca si mine ,eu fac update pe opentelul de la ei pe data de 10 ,el nu are decit un dm500 ,cum poate face update la card? ce cam? parca se vorbea pe aici mai demult ca se poate actualiza cu o linie f data la alt peer care poate sa trimita info catre card
    odata cu versiunea 2.1.4 s-a rezolvat si update-ul pentru cardurile akta
    este suficient sa adaugi optiunea DISABLE EMM: no

  11. #11
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by imeDB View Post
    odata cu versiunea 2.1.4 s-a rezolvat si update-ul pentru cardurile akta
    este suficient sa adaugi optiunea DISABLE EMM: no
    eu am disable emm: no si nu face
    adevärul este inventia unui mincinos

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    mgcamd+newcs merge 100%
    cu combinatia asta face ,merci

  13. #13
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lore View Post
    cu combinatia asta face ,merci
    sä cresti mare

    @imedb
    ai vreo ideee de ce nu merge ?
    imi scapä ceva ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum spuneam acum citeva luni, am cardul intr-un smargo, updatat la 1.04
    nu stiu daca conteaza intr-adevar, dar cam asta ar fi diferenta fata de majoritate

  15. #15
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu luna asta am reusit sa fac update pe DM 800HD cu Camd3.902/NewCS1.65 si Camd3-Config scoase cu butonul albastru din Addons.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top