Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default RDS-RCS digital prin cablu

    de curand sa introdus pe cablu la rds televiziunea digital. Am un televizor LG LH5000 si prind posturile necodate iar la cele codate imi da NO CI Module
    intrebarea mea este daca pot sa vad posturile codate de ei cum ar fi cu un "Duolabs Diablo WiFi Cam 2,3" sau cu alt model de reciver ? sau trebuie neaparat sa ma duc la ei sa eau cartela si reciver

    daca se poate ce fel de reciver sau modul ci recomandati si de unde sal cumpar ?
    si care ar fi pasi de urmat dupa ?
    Last edited by lordull80; 4th June 2010 at 15:34.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da..................................

  3. #3
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    indubitabil....
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da.......indubitabil.........pasi mici.........

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunteti de mare ajutor ....


    lordull80 , mergi la o caserie RDS si ceri decodorul HD pentru cablu . E 10 lei pe luna custodie sau 350 de lei daca vrei sa il cumperi .

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In principiu/teoretic da se poate , din cate am citit doar cu cartele N2
    Insa practic si mai ales cele HD mai mult ca sigur ca nu , fiind dat si faptul ca noul receptor folosit pt. receptionarea/redarea prg. HD s-ar putea sa functioneze cu N3
    Tot odata nici dth-ul in cauza nu doreste acest lucru , fiindca ar pierde controlul asupra clientului oferind doar cam-ul + cartela ( ceea ce dupa mine asa mi s-ar parea normal , insa traim/locuim in Ro si...... )
    Eu zic sa citesti/studiez mai atent pe acest forum fiindca sa mai discutat acest subiect si vei gasi raspunsuri mai sigur la ce te intereseaza

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top