Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default video sender Strong defect din fabrica?

    Acum cateva zile am cumparat de la Elstar un video sender marca Strong VS 150, care dupa punerea in functiune lucreaza numai pe jumatate, adica semnalul video si audio se transmite corect, mai putin semnalul telecomenzii aparatului, la care este conectata partea de emisie, in cazul meu un receptor digital. Am mai incercat cu inca doua receptoare de marci diferite, dar cu niciunul nu functioneaza partea de telecomanda. Am scos de sub tensiune toate aparatele din locuinta, care folosesc banda de 2,4 GHz, ca nu cumva transmisia sa fie influentata de acestea, dar fara vreo schimbare. Uitandu-ma printr-o camera video la LED-urile infrarosii de pe transmitatorul de la Strong, nu se vede lumina obisnuita ca la alte telecomenzi, deci e clar ca nu se transmite semnal de la 'sender'. O fi stricat chiar din fabrica? Chiar asa de slab e calitatea Strong? Fiind in garantie, oricum trimit inapoi ca sa fie schimbat, inainte de asta insa vroiam sa stiu daca acest caz nu este ceva neobisnuit, adica au mai patit si altii ca mine.
    "The Truth Is Out There"

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa schimbi bateriile la telecomanda.
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Incearca sa schimbi bateriile la telecomanda.
    Telecomenzile de la receptoare functioneaza bine, numai prin sender-ul Strong nu merg. Cand am amintit de nefuntionarea transmitatorulul de la Strong (nu se aprinde LED-ul infra), m-am referit la cablul acela cu 3 LED-uri infrarosii de la video sender, care trebuie pozitionat in directia senzorului infrarosu de la receptorului digital telecomandat.
    "The Truth Is Out There"

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top