Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default Dolce-"RomteleLacom"...!!!

    Am sunat azi la 1930...
    ...si am cerut sa-mi activeza pachetul HD....
    si am primit si raspunsul...pe masura cererii...!
    "Nu puteti activa pachetul HD fara sa achizitionati receptorul pe care noi il punem la dispozitia clientilor la pret promotional de 49 euro(fara tva)....pentru ca, ....cu cele en-spe receptoare pe care dvs le aveti,nu puteti receptiona programele HD"!
    ...sa-mi fie de bine...!...si Doamne-ajuta...!
    O sa incerc si metoda simpla ...prezentata pe
    Dolce info...S..
    .M...poate poate...S!
    ...daca are cineva alta solutie....si e valabila...PM si ...fara nr....!
    Numai bine!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..tu vroiai HD pe receptorul clasic?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Normal ca da...!
    Ce ti se pare anormal?

  4. #4
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A, nu, nimic...totul e ok ...ce bulangii
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bobo74 View Post
    Normal ca da...!
    Ce ti se pare anormal?
    Anormal? hmmmmmmmmmmmm nimic doar ca.........cu un receptor clasic poti vedea doar programele SD cu cel HD vezi si programele clasice si cele HD!
    un receptor clasic nu are iesire HDMI, nu poate decoda semnal HD si muuulte altele,pachetul HD inseamna cu totul altceva decat un simplu pachet,HD-inalta definitie,pentru a vedea un program in HD iti trebuie atat receiver HD cat si monitor/tv HD...............unii....no comment!

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa nu ne legam de detalii tehnice, ca si eu vreu sa ma abonez la HD fara sa dau banii pe receiver, daca se poate.

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce legatura asre asta cu sectiunea Dreambox ?
    Aici se vorbeste despre Dreambox , nu despre Coship !
    Unii sunteti ciudati rau ....

    Thread closed .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top