Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: Dolce HD

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default Dolce HD

    Pe canalele HD de pe Hellas, cele de la D***e, doar la mine apar freeze-uri, sau asa este la toata lumea? O fi asa pt ca sunt inca in teste
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelvis View Post
    Pe canalele HD de pe Hellas, cele de la D***e, doar la mine apar freeze-uri, sau asa este la toata lumea? O fi asa pt ca sunt inca in teste
    si la mine apar, numai ca, cand apar creste si ecm time ...
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel face si la mine , eu deschid in hop2 . Acum se stie ca nds la un nr mare de solicitari da freez-uri . Posibil si de la teste , dar nu prea cred .
    Sunt curios cine are cardul hd pus in share !

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, se pare ca este "de la noi", asta se poate imbunatati in timp, odata cu interesul pentru ele....

    Acum am si confirmarea.... cand primesc hop1, nu mai face freeze... e clar.....
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelvis View Post
    Da, se pare ca este "de la noi", asta se poate imbunatati in timp, odata cu interesul pentru ele....

    Acum am si confirmarea.... cand primesc hop1, nu mai face freeze... e clar.....
    Asta e NDS-ul eu nici nu prea ma uit la programele lor caci crap de ciuda cand vad freeze...chiar daca se cheama sky-italia,dolce s.a...cei ce cred ca vor vedea bine pe hd la dolce in s...re v-or avea o mare dezamagire...

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oscamu lucra bine cu NDS ...cei cu carduri HD ar trebui sa in puna neaparat in oscam !

    Am si eu un card NDS da nu de la dolce ...de la sky ger si merge mai bine decat pe cccam ! Are ecm time mai mare umpic dar nu mai face freeze !

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Asta e NDS-ul eu nici nu prea ma uit la programele lor caci crap de ciuda cand vad freeze...chiar daca se cheama sky-italia,dolce s.a...cei ce cred ca vor vedea bine pe hd la dolce in s...re v-or avea o mare dezamagire...
    te inseli amarnic in cea ce spui ...cei care au cardurile setate necorespunzator au freezuri cei care au gandit si s-au chimuit umpic sa faca o setare cat de cat nu au freezuri !

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merg ok!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un DM 800 HD si nu reusesc sa vad programele HD. La scanare, vede frecventa 12.729V 30000 3/4, dar nu gaseste niciun program, iar cand incarc setting-ul cu programe (ex. vhannibal E2 motor din 01.06) imi apare tune failed
    Poate cineca sa confirme daca in momentul de fata se mai transmite HD pe transponderul 12.729V.
    Multumesc
    "Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii."

    Heinrich Heine

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    crisana
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine functioneaza.
    debian,vu uno, T90,2xdigi, tivusat,freesat.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nerro View Post
    Eu am un DM 800 HD si nu reusesc sa vad programele HD. La scanare, vede frecventa 12.729V 30000 3/4, dar nu gaseste niciun program, iar cand incarc setting-ul cu programe (ex. vhannibal E2 motor din 01.06) imi apare tune failed
    Poate cineca sa confirme daca in momentul de fata se mai transmite HD pe transponderul 12.729V.
    Multumesc
    Asa e cu clonele ))

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Z0ltan View Post
    Asa e cu clonele ))
    Asa e daca n-ai habar sa folosesti un receptor HD.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vad ca sunt multi destepti pe forum. Omul doar a intrebat, dar vad ca deranjeaza.

    p.s. nerro vezi ca ti-am trimis un pm
    Nimeni nu te poate insela, te inseli tu asupra celorlalti.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zorbba View Post
    Vad ca sunt multi destepti pe forum. Omul doar a intrebat, dar vad ca deranjeaza.

    p.s. nerro vezi ca ti-am trimis un pm
    Tot ptr. nerro
    Nu ai frecventele setate corespunzator ,asa am patit si eu ,nu e vb de clone ,tuner si alte alea ,iar daca nu stii sa folosesti ,coaja ta ,nu e nici o problema ,vei invata ,nimeni nu sa nascut ,,destept,,
    P.S. nu fac aluzie la nimeni de pe forum ,doar ca ar trebui sa se raspunda pe un alt mod sau ton .
    Last edited by porcusor; 4th June 2010 at 16:30.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta este problema la romani
    "foarte multe capete luminate"
    decat sa mai intreb ceva pe aici mai bine merg pe forum la straini unde nimeni nu te ia misto daca nu stii

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top