Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 45

Thread: CAM Nagra

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    București
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default CAM Nagra

    A încercat cineva CAMul ăsta cu DigiCablu? Poate confirma cineva dacă merge?

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce va amagiti ?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    București
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    De ce va amagiti ?
    e bine de știut

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine , traieste cu speranta ca vei avea vreodata CAM ....

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    București
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu vreau să știu dacă se poate. A explicat omu pe alt fir, aici, foarte clar că nu se vor da CAMuri și de ce. Sunt ok cu treaba aia.

    Poate mă gandesc într-o zi să îmi iau eu CAM și vreau să știu dacă merge (inclusiv dacă acest CAM știe figura cu boxkey). Pentru că s-a pomenit la un moment dat, că insiderii tot cu CAMuri au făcut unele teste (deci există și CAMuri N4, am tras eu concluzia).

  6. #6
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinsasu View Post
    A încercat cineva CAMul ăsta cu DigiCablu? Poate confirma cineva dacă merge?
    Daca ai camul imperecheat cu cartela merge perfect, eu am testat si la mine a functionat fara probleme pe Samsung 2333 si pe Sony seria V5500.
    Last edited by Zgrongy; 3rd June 2010 at 19:58.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    București
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zgrongy View Post
    Daca ai camul imperecheat cu cartela merge perfect, eu am testat si la mine a functionat fara probleme pe Samsung 2333 si pe Sony seria V5500.
    Merci

    Și merge și acum cu card N4? Ce CAM folosești? http://www.cardman.com/newphotos/nagra.jpg sau altul neoficial

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Undeva in Muntii Alpi....
    Posts
    1,163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Blana da de ce sa nu dea CAM-uri ? E inadmisibil ca fiecare operator din Romania sa iti bage pe gat receiverul lui . In Spania au pierdut procesul si in curand Digital+ va fi obligat sa ofere CAM-uri, in Italia Sky deja a inceput sa permita sa fie receptoare cu NDS pentru Sky Italia incorporat plus alte CI in care omul sa isi bage CAM-uri pentru a receptiona si alti operatori pe acelasi receiver, in Germania SKY a anuntat oficial ca va scoate cat de curand CAM-uri pentru Sky Deutschland, in Franta Canal Satellite se prinde cu alte CAM-uri Mediaguard, in Olanda toti operatorii de DTH si CABLU ofera CAM-uri, in Polonia POLSAT ofera CAM-uri NAGRA.

    Si cred ca mai sunt si alte exemple, dar nu le mai tin minte .

    LA CE MAI EXISTA TELEVIZOARE CARE AU DVB-C SI CI PLUS INCORPORAT ?

    Nu vreau sa atac pe nimeni, dar este o bataie de joc la adresa consumatorului de servicii digitale din Romania chestia asta ca fiecare operator DTH si DVB-C sa iti bage pe gat conserva lui .

    Toate cele bune !

    P.S.: Ar trebui sa ne strangem cat putem de multi sa facem mai intai o petitie catre CNA si Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale urmata apoi in functie de ce se intampla de o actiune in justitie impotriva operatorilor, care eu zic ca va avea 100% sanse de castig, desi unii ma vor blama .
    @Serpiko

    Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by serpiko View Post
    Blana da de ce sa nu dea CAM-uri ? E inadmisibil ca fiecare operator din Romania sa iti bage pe gat receiverul lui . In Spania au pierdut procesul si in curand Digital+ va fi obligat sa ofere CAM-uri, in Italia Sky deja a inceput sa permita sa fie receptoare cu NDS pentru Sky Italia incorporat plus alte CI in care omul sa isi bage CAM-uri pentru a receptiona si alti operatori pe acelasi receiver, in Germania SKY a anuntat oficial ca va scoate cat de curand CAM-uri pentru Sky Deutschland, in Franta Canal Satellite se prinde cu alte CAM-uri Mediaguard, in Olanda toti operatorii de DTH si CABLU ofera CAM-uri, in Polonia POLSAT ofera CAM-uri NAGRA.

    Si cred ca mai sunt si alte exemple, dar nu le mai tin minte .

    LA CE MAI EXISTA TELEVIZOARE CARE AU DVB-C SI CI PLUS INCORPORAT ?

    Nu vreau sa atac pe nimeni, dar este o bataie de joc la adresa consumatorului de servicii digitale din Romania chestia asta ca fiecare operator DTH si DVB-C sa iti bage pe gat conserva lui .

    Toate cele bune !

    P.S.: Ar trebui sa ne strangem cat putem de multi sa facem mai intai o petitie catre CNA si Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale urmata apoi in functie de ce se intampla de o actiune in justitie impotriva operatorilor, care eu zic ca va avea 100% sanse de castig, desi unii ma vor blama .

    Suna foarte frumos ce spui tu Dar deschizi tu procesul? Stii ca la noi se traieste numai in spaga, si pun pariu pe ce vrei ca tot ei vor iesi basma curata.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  10. #10
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinsasu View Post
    Merci

    Și merge și acum cu card N4? Ce CAM folosești? http://www.cardman.com/newphotos/nagra.jpg sau altul neoficial
    Cam original dat de marele operator, sory dar nu pot pune poze, credema pe cuvant, am avut martori useri de pe forum cand l-am primit.

    Nu va faceti griji ca nu o sa se distribuie camuri, motivele au fost spuse pe forum de 100 ori pana acum !

    Le. Uite o poza cu perdea


    Last edited by Zgrongy; 3rd June 2010 at 22:24.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    In the dropout zone
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ntire2000 View Post
    37" full hasdeu.
    Full B.P. Hașdeu sau Full Iulia Hașdeu?

    (scuze pentru offtopic)
    Sí seńor, efectos especiales!

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Bucureşti
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    serpiko: Există legislaţie la noi pentru aşa ceva?
    Zgrongy: Pălesc de invidie! Aş fi dispus să plătesc chirie 10 lei pe lună pentru aşa ceva. Să înţeleg că teste s-au făcut şi sunt concludente?
    ntire2000: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lia_Hasdeu.jpg. Sexy?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa ma bag si eu in seama, la LG s-a facut un update de firmware la versiunea 3.63 care a inclus probabil driver-e pentru un CAM al unui operator rusesc. Acest update a inclus si CAM Diablo care nu era vazut pina atunci. O vechitura de CAM gen Matrix e vazut de LG la orice firmware, deci in general cred ca un CAM nou ar merge pe TV-urile serii din 2009 incoace si oricum exista posibilitatea unui update de firmware, pe care cei citiva mari fabricanti de TV-uri l-ar face repede daca un operator le-ar cere asta.
    Teoretic un CAM ar trebui sa coste mai putin decit un receptor, dar daca cauti pe e-bay se observa ca sunt destul de scumpe, poate pentru ca in general sunt folosite pentru piratare.
    In alta ordine de idei la Digi Cablu , banuiesc (n-am inca confirmare) ca momentan este N2, inclusiv pe HD, iar daca e asa, nu cred ca se vor grabi sa treaca pe N4.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intotdeauna ma minuneze la aceste intrebari de ce nu ma lasa CAM de ce asa de ce asa? simplu fratilor: RCS&RDS este o firma cu propriile politici. Aceste politici nu sunt dictate de ce doreste clientul, ci sunt dictate de faptul ca ce serveste cel mai bine interesul companiei de a strange profit cat mai mare. Atat de simplu. Daca celor de la RDS convine mai mult sa dea STB cu Card asta o sa faca. CAM-urile nu e un business prea mare, mai ales pentru un utilizator de rand. OKAY ca suntem noi aici, cei initiati in tehnologiile DVB-S, DVB-C s.a.m.d, stim ce inseamna un CAM, stim cum se foloseste, insa uitati-va la un om de rand. 80% dintre cei care au TV LCD habar nu au daca au sau nu posibilitati alternative decat cel care este oferit de RCS. Ce credeti, noi, impatimitii tehnologiei, cat la suta reprezentam din clientura Digi? Va zic eu: nici 1% ... poate 0.5%. Credeti ca Digi va investii bani in noi, ca fitele noastre sa fie satisfacute? Daca eu as avea o firma ca RCS&Digi, credeti ca eu m-as ocupa cu cei 0.5% dintre clienti mei? Mai ales ca cu ajutorul unei CAM as deschide drumul catre alte metode alternative nerealizabile in conditii normale cu receptorul meu ... Daca va fii vreodata CAM la Digi la oferta, o sa fim fericiti pentru ca Digi a bagat in atentie o categorie care nici nu este in apropierea unei clienti standard ...

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk View Post
    OKAY ca suntem noi aici, cei initiati in tehnologiile DVB-S, DVB-C s.a.m.d, stim ce inseamna un CAM, stim cum se foloseste, insa uitati-va la un om de rand. 80% dintre cei care au TV LCD habar nu au daca au sau nu posibilitati alternative decat cel care este oferit de RCS.
    ma intalnesc alaltaieri in forum2000 cu o colega.
    zice "buna, stiu ca tu te pricepi la dastea, mi-am luat si eu reciverul, am conectat prin hdmi dar nu vad niciun program"
    "hmmm cum adica nu vezi?"
    "pai nu prin niciun program"
    "dar cablul de la tv l-ai conectat nu?"
    "hdmi-ul nuh ?"
    "nu mah cablul care intra pana acum in tv trebuie sa intre in decodor la cable input"
    "ahaaaaa o sa vad acasa"

    ieri ne intalnim din nou " ai avut dreptate nu era cablul ala bagat, acum merge "
    .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top