Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Intrebare

  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare

    Se pune urmatoarea problema.Am un dm 500 ce nu il folosesc de o bucata buna de timp,as dori sa nu-l tin degeaba ci liniile de pe DM 800 + as putea adauga mai multe caci Dm 800 e limitat la cel mult 40 linii.Cum as putea face acest lucru? Nu vreau sa mearga pe 2 televizoare,deci serverul sa fie pe DM 500,dar cum sa-l leg la 800? Cum vad canalel HD caci 500 nu cred ca le memoreaza....Doresc acest transfer de linii de pe DM 800 pe 500 caci cu Dm 800 as putea face mai multe teste fara a afecta pe alti peeri...poate testez imagini....poate la un tunet il mai scot din priza,pe cand cu un jaf de dm 500 ...nu am ce pierde...ex plec la servici opresc dm 800,dar serverul sa mearga pe dm 500....vin de la servici pornesc dm-ul 800.Ce modalitati ar fi de setare,se poate asa ceva.Multumesc mult .

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ti-ai dat singur raspunsul ...

    Folosesti dm 500 ca server ! Pur si simplu transferi toate liniile C si F pe cccam.cfg din DM 500 ! Si dai din DM 500 o line C cu IP local si gata ...poti face ce vrei cu dm 800 !

    Liniile C mai importante le-as lasa direct in DM 800 ...perechea liniilor c (liniile F) lasa-le in DM 500 !

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect ce spune @miloo, as mai face o mica precizare :
    Liniile C la care nu ai reshare ( asta doar daca este cazul ), le lasi tot in 800, pentru ca oricum nu ajuta la nimic in server.




  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atentie mai pierzi un Hop !

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by so-so View Post
    Atentie mai pierzi un Hop !
    Se complica treaba.....nasol daca pierd un hop...in cazul asta cred ca raman cu dm 800,am observat ca merge si el cu linii multe depinde cum sant setate...poti sa ai 10 linii si sa nu mearga si poti avea 50 si sa mearga ok-problema se pune sa nu depasesti shares mai mult de cca 800

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pana in hop2 merge bine asa ca nu inteleg care e problema iei de pe server hop1 si te uiti la hop2 ...ce-o fi asa de nasol nu inteleg ma uit si eu de 6-7 luni tot asa decand am server ubuntu da nu am vazut nimic nasol !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top