Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Nedelea,Prahova
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default nu pot salva sau sterge nimic din cccam.cfg

    dm500 cu cccam 2.1.3,gemini 4.6.
    cand ma conectez cu DCC la dream nu vrea sa mai salveze nimic in cccam.cfg.o parere,un sfat ,orice e bine venit.multumesc mult

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by con2002 View Post
    dm500 cu cccam 2.1.3,gemini 4.6.
    cand ma conectez cu DCC la dream nu vrea sa mai salveze nimic in cccam.cfg.o parere,un sfat ,orice e bine venit.multumesc mult
    Foloseste PsPad Editor
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Nedelea,Prahova
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu pspad nu stiu sa lucrez dar am incercat cu total commander si cucccam lines manager si acelasi lucru,cu pot sa scriu si nu pot sa sterg.defapt scriu si sterg dar nu se salveaza.

  4. #4
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu Total Commander copiaza cccam.cfg pe laptop/desktop, modifica-l si dup-aia copiaza-l inapoi. Ca sa fii mai sigur sterge cccam.cfg vechi din dream inainte sa-l copiezi inapoi pe cel nou, modificat
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Nedelea,Prahova
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    javrica m-ai nenorocit.am facut exact ce ai zis tu numai ca acum nu vrea sa-l copieze inapoi pe cel modificat.pe cel vechi l-a sters .sa ma ajute cineva

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza pe PC Notepad++ si dupa aceia te conectezi la dream cu DCC deschizi ccccam.cfg cu Notepad++ si salvezi.

  7. #7
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parerea mea e ca daca nu merge nici varianta lui todut atunci ai imaginea bushita si va trebui sa reinstalezi totul de la zero.

    Incearca sa dezinstalezi cccam, reinstaleaza-l din panel, si dup-aia editeaza cccam.cfg dupa metoda todut
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Nedelea,Prahova
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imaginea busita.multumesc la toti pentru sfaturi

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inainte de a reinstala:
    1. verifica ce drepturi de scriere ai pe folderul /etc/keys/ si apoi pe fisierul CCcam.cfg (sa fie minim 644).
    2. Vezi ca owner pe folder/fisier trebuie sa fie root.
    3. Verifica ca folderul /tmp/ are drepturi 777.

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu mai ai loc in dream ...mai sterge unele si vei putea face iar

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este si asta o varianta, dar banuiesc ca a dat macar un reboot inainte de a ajunge la concluzia ca imaginea este busita.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    nu mai ai loc in dream ...mai sterge unele si vei putea face iar
    Este problema de spatiu am patit si eu acelasi lucru mai demult la un dm 500.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top