Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default Lipsa sunet canale HD pe 5W

    Pe canalele TF1, France 2 si M6 de pe 11096 V pe 5W nu am sunet deloc desi i-am pus chiar si manual pid-urile. Pe aceste canale aveti sunet? Eu folosesc un DM800 cu gemini 4.60 pe el.
    Gigel


  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu mai intereseaza pe nimeni aceste canale de la 5W in conditiile in care tp-ul cu canalele franceze HD de la 19E nu are semnal in Ro ?
    Gigel


  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    Chiar nu mai intereseaza pe nimeni aceste canale de la 5W in conditiile in care tp-ul cu canalele franceze HD de la 19E nu are semnal in Ro ?
    La mine e ecran negru pe ele am semnal dar nu vrea sa deschida....

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    Chiar nu mai intereseaza pe nimeni aceste canale de la 5W in conditiile in care tp-ul cu canalele franceze HD de la 19E nu are semnal in Ro ?
    eu am ridicat pb mai de mult, dar nu se deschideau...

    sa inteleg ca se deschid cu cardul de TNT SAT?
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    La mine e ecran negru pe ele am semnal dar nu vrea sa deschida....
    si la mine la fel de aproape un an de cand am cardul de TNT . semnal bun , dar nu am nici sunet nici imagine ! am incercat de fiecare data cand am actualizat lista de canale , dar nu deschide !


  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    Pe canalele TF1, France 2 si M6 de pe 11096 V pe 5W nu am sunet deloc desi i-am pus chiar si manual pid-urile. Pe aceste canale aveti sunet? Eu folosesc un DM800 cu gemini 4.60 pe el.
    motivul este trecerea la dd+ , dm800 nu suporta acest format.

    http://www.dolby.com/about/news-even...rtainment.html
    http://www.planetenumerique.com/?+Le...lus-sur-TF1-HD+
    http://www.crunchgear.com/2008/10/31...ial-broadcast/

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Morocco
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu prea cred....

    incercati in prio ...sa deschideti cu fansat si nu tntsat...
    3 DM 800 HD ,CCCAM2.1.4

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maxim2000 View Post
    nu prea cred....

    incercati in prio ...sa deschideti cu fansat si nu tntsat...
    ce caid are Fransat?
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maxim2000 View Post
    nu prea cred....

    incercati in prio ...sa deschideti cu fansat si nu tntsat...

    nu vorbesc de inverzit , eu am raspuns la problema lipsei sunetului la acele tv.

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa e, m-am chinuit si eu si n-am reusit.
    Ideea e, dupa scanare, in lamedb apare zero ca audio PID. Chiar daca l-am pus cu mana, tot nu merge sunetul.
    Toate incercarile le-am facut pe France2HD - de altfel singurul care se inverzeste.

    BTW - a vazut cineva verde la via 4.0 Din cate citesc pe forumurile frantuzesti, mecanismul e la fel ca (cel vechi de) la TNT doar ca nu se stie cheia AES...
    DM 800, DM500, Triax TDA110 Al H-H

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top