Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
  1. #1
    Bunic Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default Cred ca am lut teapa cu iPhonu

    Miam cumparat si io un Iphon GS 32 are simlock de la T-Mobile dar tipu nu mia zis ca e T-Mobile din Cehia.Mi la adus la lucru si cum am avut mult de lucru mam uitat fugitiv pe chitanta si am vazut logo de la T-mobile dupa ce sau mai linistit lucrurile am introdus cartela mea de la T-Mobile Germania si nimic, pe displai este o imagine cu USB si scrie iTunes.
    Seria este:88010AMW3NR
    Si acum intrebarea mea: se mai poate face ceva cu el ori il pot tine ca bibelou?

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca as fi al dracului , cum ai merita sa fiu cu tine , ti-as zice ca poti sa il arunci la gunoi , insa cum nu sunt , iti pot spune ca se poate reface in cateva minute .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Giurgiu, Romania
    Posts
    225
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, se face si ai mare noroc.... ca ai bootloader vechi. Se pune custom firmware 3.1.3. in asa fel incat sa nu modifice base-band-ul, si merge ok. SA NU TE PUNA NAIBA SA FACI UPDATE DIN ITUNES LA 3.1.3 !

  4. #4
    Bunic Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat cu iTunes si imi cere sa introduc o cartela valabila am introdus cartela mea dar nu o recunoaste

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by edisitaru View Post
    Da, se face si ai mare noroc.... ca ai bootloader vechi. Se pune custom firmware 3.1.3. in asa fel incat sa nu modifice base-band-ul, si merge ok. SA NU TE PUNA NAIBA SA FACI UPDATE DIN ITUNES LA 3.1.3 !
    cum ai stabilit ca are bootloader vechi ?
    seria iPhonului e 88010AMW3NR

    0 - anul fabricatiei - 2010
    10 - saptamana in care a fost fabricat - saptamana 10


    Firmware 3.1.3 a aparut pe 02.02.2010 in saptmana 05
    Din cat am inteles, tot ce a aparut dupa saptamana 41 din 2009 are 99,9% noul Bootrom
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  6. #6
    Bunic Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @albo

    Moo io nu stiu daca respectivul a umblat prin el ca asa lam cumparat am intrat in el cu usbview dar de facut nu am facut nimica ca nu ma pricep de loc la el pentru mine e ceva nou nu mam ocupat niciodata de telefoane tu sti doar.cred ca voi incerca sal dau inapoi sau in cel mai rau caz il duc lsa turcalai.

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by GAGI View Post
    Miam cumparat si io un Iphon GS 32 are simlock de la T-Mobile dar tipu nu mia zis ca e T-Mobile din Cehia.Mi la adus la lucru si cum am avut mult de lucru mam uitat fugitiv pe chitanta si am vazut logo de la T-mobile dupa ce sau mai linistit lucrurile am introdus cartela mea de la T-Mobile Germania si nimic, pe displai este o imagine cu USB si scrie iTunes.
    Seria este:88010AMW3NR
    Si acum intrebarea mea: se mai poate face ceva cu el ori il pot tine ca bibelou?
    Daca este intradevar din Cehia , nu este codat !
    La ei ca si la italieni este lege ca nu au vvoie sa vinda telefoane codate .
    In dragoste,razboi si Romania totul e permis!

  8. #8
    Bunic Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default 3 x 2

    Miam luat liber maine si ma pun sa sap si de nu gasesc nica ma plimb pe la turcalai mam inscris si pe mai multe forumuri numai ca nemtii sant cam scumpi la vorba si isi dau PM-uri nimic nu e scris la liber nimic.E tare comic ca imi cere mereu sa bag un sim original iar pe displai e un lacat inchis deci cred ca e blocat.sper ca daca-l prind pe albanezu in toane bune ma ajuta el.Ca de exista vreo metoda sal deblochez fara cartela atunci el cred ca o stie, de nu o sal pun in vitrina si ma laud ca am iphone cand imi vine cineva in vizita.
    Mai bine-mi luam dream 800 cum am vrut nu iphone.na ia unora le vine mintea la timp mie niciodata

  9. #9
    Bunic Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi am mai aflat ceva despre jucaria mea si anume e din slovacia T-Mobile si se poate activa doar cu cartela de la ei,are Firmvare 3.1.3 si JailBreak se poate face dar Unlock nu asa ca tre sa vad cum scap de el.
    Pentru cei caresi cumparaa iaphone si nu stiu de unde provin aveti aici un link:
    http://www.iphoneislam.com/?p=2925

  10. #10
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deocamdata nu poti face unlock, dar daca mai astepti un pic o sa poti sa-l folosesti si cu cardul tau
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Roaga pe cineva sa-ti citeasca statusul meu de YM. Poate il poti rezolva asa.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu momentan ma aflu in aceeasi situatie

    iphone 3gs , in reteua netcom danemark , nu pot face nika , vad numai itunes si o "sarma" sun la 112 ......

    incercat spirit , blacrain , snowbreze , tat ce scrie pe firma , nu miroase numai 3.1.3...

  13. #13
    Bunic Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mult albo, nu spun cat ca se rad uni de mine dar in privat o sati spun.mi sa promis o cartele T-mobile din slovacia dat am mai intrebat si pe un RDI-st din slovacia daca-mi poate trimite una

  14. #14
    Bunic Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Moo 465€ am dat pe el si dacal pornesc cred ca pretul e acceptabil. Albo 20 de ani am avut rate mam saturat de ele. Sa faci rata la 1000 de euroi dupa parerea mea e cam de rasul curcilor si cam penibil nu crezi?

  15. #15
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    465 e extrem de mult pe un tel blocat pe retea si care nu se poate debloca din ea, chiar daca va fi posibil cindva asta. Cine le vinde stie de ce le vinde, deschideti ochii mai bine data viitoare, la banii aia luai un 3gs folosit dar cu 3.1.2, si ce daca era zgariat pe spate? oricum tu il vei proteja probabil cu o husa de silicon sau ceva si atunci nu mai vezi zgarieturie, important sa nu fie zgariat pe fata, dar cam toata lumea foloseste folii protectoare, asa ca, din mandria de a lua un tel "virgin" te-ai ales cu un ipod de 500 euro deoamdata, in cel mai fericit caz! Sper pentru tine ( si pentru mine de asemenea) sa apara cit mai repede unlock-ul.




    bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top