Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Intrebare?

  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare?

    Am un receiver Strong 4401 cu slot pentru Viaccess ,daca cumpar o cartela pentru TVR merge pe el? Dar in caz ca merge se poate prin loop sa pun pe DM 800 si sa mearga? Pe DM 800 folosesc cccam,probabil tvrd hd nici vorba caci Strongul nu-i HD .....
    Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1 Da
    2 Nu
    3

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Da
    2. Da, cu conditia sa urmaresti programele de pe frecventa pe care se afla DM800 sau sa treci Dream-ul in stand-by si atunci nu mai ai nici o restrictie la Strong.

    Regards,
    PJ

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Pearl_Jam View Post
    1. Da
    2. Da, cu conditia sa urmaresti programele de pe frecventa pe care se afla DM800 sau sa treci Dream-ul in stand-by si atunci nu mai ai nici o restrictie la Strong.

    Regards,
    PJ
    Nu mai prostiti omu, cardul de tvr nu merge cu cccam doar cu clienti cccam gen mgcamd sau incubus.
    Pe strong poti vedea tvr dar dupa cum ai spus fara tvrhd.

  5. #5
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Am un receiver Strong 4401 cu slot pentru Viaccess ,daca cumpar o cartela pentru TVR merge pe el? Dar in caz ca merge se poate prin loop sa pun pe DM 800 si sa mearga? Pe DM 800 folosesc cccam,probabil tvrd hd nici vorba caci Strongul nu-i HD .....
    Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
    Prin loop ai legatura la lnb-ul antenei nicidecum la canalele decodate de card.
    Last edited by harry75; 26th May 2010 at 00:59.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top