Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 800 (CCcam) cu probleme

    De aseara ma supara o probleme si nu ii dau de cap.

    DM Gemini 5.0 CCcam 2.1.4

    Problema

    clienti se leaga fara probleme dar el de server ioc.

    Nu sunt conflicte in reatea

    Cu ce am eu deaface aici. nici nu stiu ce detalii sa mau dau dar ptr orice ajutor m-as bucura.

    bartusch
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa pui linii mai putine si cred ca merge,am avut si eu probleme asa am avut vreo 45 de linii in cccam si am scos din linii de am ramas la vreo 25 si merge acum fara probleme.bafta

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta am facut si am lasat numai 3 lini inauntru.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Motive pot fi destule: DNS nu are update facut la IP curent, port nealocat corect sau deloc, carduri prea multe, linii proaste cu pinguri f f mari, CCCAM.CFG prost configurat etc.

    Si inca ceva: CCCAMul e incorporat in imagine? Daca da, incearca sa descarci o versiune mai anterioara si sa vezi cum merge. Am patit eu cu o imagine pe DM500, de ma invarteam in jurul ei si nu stiam ce are de nu ma puteam conecta la peeri, si era de la cccamul incorporat. Am descarcat o versiune anterioara si a fost ok.
    Last edited by ionut_m_bv; 24th May 2010 at 22:08.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am gasit motivul, am fost hackuit si legarura incercam sa ne o impartim de la doua ip. sa-l ...
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top