Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default pin card focus in newcs?

    Cum activezi codul pin la o cartela Focus in newcs?
    folosesc Cccam/newcs
    va multumesc anticipat!

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In newcs.xml ar trebui sa fie o linie : <pincode>0000</pincode> si acolo pui codul care merge la tine . Ce timp de raspuns are cardul Focus in newcs ? eu am cardul direct in cccam si are 205 ms ( in cccam.cfg este asa : PIN: /dev/sci0 0000 ) .

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    In newcs.xml ar trebui sa fie o linie : <pincode>0000</pincode> si acolo pui codul care merge la tine . Ce timp de raspuns are cardul Focus in newcs ? eu am cardul direct in cccam si are 205 ms ( in cccam.cfg este asa : PIN: /dev/sci0 0000 ) .
    gresit. pin code este <pincode>1234</pincode> la focus

    pin code este ptru hustler,celelalte merg si fara.
    350 kg de scule!

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    gresit. pin code este <pincode>1234</pincode> la focus

    pin code este ptru hustler,celelalte merg si fara.
    Am specificat in raspuns sa puna codul care-l are cardul lui nu expres sa puna 0000 , la mine e 1111 , am dat linia drept exemplu .

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    are dreptate @gogi.la focus pe canalele xxx codul e 1234
    boy2good

  6. #6
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    are dreptate @gogi.la focus pe canalele xxx codul e 1234
    La mine deschide cu 1111 , punct . Posibil cine a avut cardul sa-i fi schimbat pinul .

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am uitat sa scriu,1234 default.
    350 kg de scule!

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    La mine deschide cu 1111 , punct . Posibil cine a avut cardul sa-i fi schimbat pinul .
    interesant.nu ai incercat si cu 1234?chiar sunt curios daca deschide cu 1234
    boy2good

  9. #9
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu deschide decit cu 1111 , cind am cumparat cardul nu stiam pinul , din n combinatii doar cu asta a mers .

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    te chinui degeaba in newcs..
    si eu am card focus in newcs si daca pun pincode 1234, dau pe hustler si apoi restart la newcs poc se face lumina.
    daca schimb canalul si apoi revin la hustler...intuneric din nou.
    In cccam merge cu pin.

  11. #11
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu este mai simplu sa pui cardul in receptorul original si sa dezactivezi pinu ?

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc mult de sfaturi din pacate nu reusesc sa fac lumina in newcs doar direct in Cccam cu pin 1234

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jeblond View Post
    te chinui degeaba in newcs..
    si eu am card focus in newcs si daca pun pincode 1234, dau pe hustler si apoi restart la newcs poc se face lumina.
    daca schimb canalul si apoi revin la hustler...intuneric din nou.
    In cccam merge cu pin.
    Ai dreptate si la mine exact la fel face
    mersi de info!

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zgrongy View Post
    Nu este mai simplu sa pui cardul in receptorul original si sa dezactivezi pinu ?
    Nu mai am receptorul original!
    Nu e bun nici de bibelou

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top