Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default Card TVR + Smargo Smartreader + TeVii S470

    NU reusesc nicium sa fac lumina... Am incercat urmatoarele pluginuri de ProgDVB: UVCE, Acamd + NewCS (la asta nu stiu daca am facut totusi bine setarile). Din cate am inteles nu trebuie sunat pentru activare; problema e ca nu am un CAM Viaccess normal ca sa il activez acolo... Orice ajutor este bine venit, multumesc anticipat.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat, merge in Acamd si fara Newcs...

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nicuj0r View Post
    Am rezolvat, merge in Acamd si fara Newcs...
    Normal ca merge, acamd avand cititor direct pentru orice card.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate am inteles se poate pune local si gigi; vreo sansa pentru bum? Merge gigi cu NewCS sau doar cu Oscam?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nicuj0r View Post
    Din cate am inteles se poate pune local si gigi; vreo sansa pentru bum? Merge gigi cu NewCS sau doar cu Oscam?
    Cel mai bine pe sbox din testele unor prieteni.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bine, bine ... dar pe windows?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nicuj0r View Post
    bine, bine ... dar pe windows?
    Studiaza smartcard.conf de la acamd si iti vei da singur seama daca merge sau nu merge.
    La fel studiaza oscam si vei vedea ca exista si varianta pentru windows.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oscam am inteles, era vorba de ceva gen sbox... nu mai conteaza. Merge totusi digi in acamd cu boxid introdus in smartcard.conf sau e nevoie de ceva mai complicat? Daca da, unde gasesc boxid?

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nicuj0r View Post
    Oscam am inteles, era vorba de ceva gen sbox... nu mai conteaza. Merge totusi digi in acamd cu boxid introdus in smartcard.conf sau e nevoie de ceva mai complicat? Daca da, unde gasesc boxid?
    Ai 5 posturi pe acest forum si deja vrei prea multe ...
    Mai bine te-ai pune pe citit si dupa maxim 10 minute vei vedea ca aici nu se vorbeste de spargerea pachetelor romanesti in special digi !

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Ai 5 posturi pe acest forum si deja vrei prea multe ...
    Mai bine te-ai pune pe citit si dupa maxim 10 minute vei vedea ca aici nu se vorbeste de spargerea pachetelor romanesti in special digi !
    VORBEAM CLAR de local -- platesc abonament la digi si la boom si vreau doar sa le pot accesa de pe tevii fara sa trebuiasca sa scot cablul din calculator; nu mi se pare din punct de vedere etic mare branza sa vreau sa ma uit la ele pe alt receptor... Daca ai enshpe mii de posturi nu mi se pare ca trebuie sa ma iei la 11 metri...
    Last edited by Nicuj0r; 24th May 2010 at 23:08.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nicuj0r View Post
    VORBEAM CLAR de local -- platesc abonament la digi si la boom si vreau doar sa le pot accesa de pe tevii fara sa trebuiasca sa scot cablul din calculator; nu mi se pare din punct de vedere etic mare branza sa vreau sa ma uit la ele pe alt receptor... Daca ai enshpe mii de posturi nu mi se pare ca trebuie sa ma iei la 11 metri...
    Bucura-te ca te-am luat eula 11 metri. Sa vezi cand te vor lua moderatorii la 7 metri!
    Si cu asta gata postatul pe acest thread ... intelege ce vrei .

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Greseala mea ca am cerut ajutor pe un forum in limba romana... multumesc

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mda, cica subiectul ar fi tabu pe forum, am sa anunt totusi daca iese minunea.

  14. #14
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nicuj0r View Post
    Mda, cica subiectul ar fi tabu pe forum, am sa anunt totusi daca iese minunea.
    greu de tot dar poate iti va iesi.....
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun, toate au fost bune si frumoase pana cand au trecut cele 30 de zile de cand am luat cartela; am sunat la TVR, le-am dat numarul de pe card si mi-au spus ca se rezolva... bineinteles, nimic. E ceva legat de AU? Trebuie musai un CAM Viaccess? Sa incerc cu NewCS sau ceva de genul?

    Multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top