Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    acidutzu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Digi Sat in Italia?

    Salut,

    locuiesc in Roma si as dori sa prind programele romanesti inclusiv HBO.
    Am vazut ca cel mai popular pare a fi Digi.
    Din cate am inteles se poae face daca am un prieten in ro care face abonamentu pt mine si trimite cartela.
    Din cate am inteles de pe siteul de la Digi nu se pot folosi alte Cam'uri doar Hyundai HSS 1120-NA.
    Am vazut ca asta e super prost cotat de toti userii de pe aici.
    Eu am kit'ul asta instalat acasa:
    "Free To Air" SAT+ DVB X9.1

    http://www.telesystem.it/prodotti/de...it%20Satellite

    Intrebarea mea e (sunt la inceput in domeniu) care ar fi cea mai buna oferta in cazu meu Digi sau altii?

    Imi pot cumpara de aici Cam'ul si doar cartela din tara?

    Imi mai trebuie alceva in afara de cartela si Cam a sa pot viziona programele ?
    Pot utiliza alt Cam in afara de Hyundai HSS 1120-NA daca asta nu e bun?

    Va multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ACIDUTZU.
    I-ti recomand MAXTV.
    Cumperi cartela cu abo impreuna aprox.100 euro(din romania),modul din italia (viacers 60 euro) si i-ti trebuie un aparat cu CI,am inteles ca tu ai FTA deci nu merge ce ai tu.
    MAX functioneaza bine si nu esti nevoit ca iei impreuna cu reciver ca la alti(DIGI-FOCUS)

  3. #3
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Digi Sat in Italia?

    Quote Originally Posted by acidutzu
    Salut,

    locuiesc in Roma si as dori sa prind programele romanesti inclusiv HBO.
    Am vazut ca cel mai popular pare a fi Digi.
    Din cate am inteles se poae face daca am un prieten in ro care face abonamentu pt mine si trimite cartela.
    Din cate am inteles de pe siteul de la Digi nu se pot folosi alte Cam'uri doar Hyundai HSS 1120-NA.
    Am vazut ca asta e super prost cotat de toti userii de pe aici.
    Eu am kit'ul asta instalat acasa:
    "Free To Air" SAT+ DVB X9.1

    http://www.telesystem.it/prodotti/de...it%20Satellite

    Intrebarea mea e (sunt la inceput in domeniu) care ar fi cea mai buna oferta in cazu meu Digi sau altii?

    Imi pot cumpara de aici Cam'ul si doar cartela din tara?

    Imi mai trebuie alceva in afara de cartela si Cam a sa pot viziona programele ?
    Pot utiliza alt Cam in afara de Hyundai HSS 1120-NA daca asta nu e bun?

    Va multumesc
    ia-ti max tv si un cam zeta blu care este perfecta pt max.
    antena de 80 este numai buna la roma pentru max si digi.

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la www.chipplanet.it zeta blu costa 23.50+tva+transport(13 euro)deci vreo 41 euri,tot aici au si Cam Viaccess red la 29+tva+transport vreo 48 de euro.ca decoder au aici un IRON DIGITAL la 49.00+tva,un abonament la max si te ai scos



  5. #5
    acidutzu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Multumesc mult pt sfaturi.
    Deci trebuie sa imi cumpar asta :BLUE ZETA CAM - FULL-X-1 FULL-X-2
    si abonamentu + cartela in tara si asta e tot nu?

    Perfect .. abia astept
    10x , sunt sigur ca erau mai multi romani interesati pe aici.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In afara de cele enumerate de tine iti mai trebuie un decodor cu CI in care sa introduci camul si cardul(numai daca nu ai asa ceva deja).
    Bafta

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default DIGI TV

    PAREREA MEA E SA-TI IEI DIGI CA TE AJUNGE MAI IEFTIN SI ARE CEA MAI LARGA VARIETATE DE PROGRAME MAI ALES CA AU BAGAT TELESPORTUL CUM AI ZIS TU CU ADRESA IN ROMANIA DAR SA NU TE LAUZI CA NU AI VOIE SA-L SCOTI DIN TARA SI NU MAI TREBUIE SA IEI REC CU CI SLOT SI CAM CARE E MAI SCUMP . AU NISTE TOVARASI IN VERONA SI MERGE STRUNA

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    te legi la cap cu oconserva care nu valoreaza nimic.de obicei cind te duci sa-l inchiriezi nu au.daca iesi afara si intri iara au receptoare de vinzare.acolo e cistigul lor cind a-ti vind un receptor de 20 de euro cu 80 de euro.la urma urmei fiecare trebuie sa hotarasca singur ceea ce ai convine mai mult.daca a-ti iei un CI si zeta cam cu o simpla cartela fun card poti sa vezi ceva in plus.parerea mea...



  9. #9
    acidutzu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Multumesc mult deja m-am hotarat.
    Imi pun Max si imi cumpar zilele astea CI si Cam de aici.
    Oricum sunt doar max 100 de euro de platit pt astea si chiar daca no sa mai tina treaba cu cartela din Ro sau ce stiu io ... se pot folosi pt altele.
    Mai bine platesc ceva in plus si am calitate dacat sa ma car cu trompeta aia de Hyunday din Ro , ascunde-o la vama ... si daca ceva iese rau mi-o bag in k... ca din cate am citit pe aci pe forum numa aia mere pt Digi si e de toata jena calitativ.
    Acu nuj daca decoderu ala cu CI de mi l-ati recomandat (IRON DIGITAL Big Sat DSR 5500 deluxe) va functiona cu antena mea ca din cate am inteles arunk in dulap decoderu vechi care il am ca e FTA si in lokul lui il bag pe asta IRON DIGITAL. Deci inteleg ca asta o sa ramana conectat la ligheanu vechi cu motor LNB si tot.
    Sper sa se pupe dupa cum v-am zis n-am nici o exp in astea.
    Va multumesc inca o data.
    Teo

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cartela max merge cumva si cu dbox2 cu multicam?

  11. #11
    acidutzu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Am comandat zilele trecute decoderul si Cam'ul recomandat de voi.
    Azi mi-au trimis un email in care mi-au zis ca nu mai au in stok decoderu ala da imi pot trimite sapt viitoare un decoder Lemon ...?!
    Acu nuj ce sa fac sa iau Lemon ala? Se va potrivi cu Cam'ul si cartela ?
    Sa merg sa imi iau un alt decoder din oras?
    Ce tip de ecoder si cam se potriveste cu antena?
    Ce ar trebui sa intreb la magazin ca sa imi iau un decoder si cam care sa se potriveasca cu cartela si sa mearga Max'ul ?
    Astept raspunsurile voastre ca dupa cum v-am zis sunt pierdut in domeniul asta...
    Va multumesc

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti sa incerci si in alta parte de exemplu:www.andrea-sat.it sau daca esti din roma :www.videosatservice.it.decodere sint de mai multe marci.tie a-ti trebuie un comun interface.



  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by acidutzu
    Acu nuj daca decoderu ala cu CI de mi l-ati recomandat (IRON DIGITAL Big Sat DSR 5500 deluxe) va functiona cu antena mea ca din cate am inteles arunk in dulap decoderu vechi care il am ca e FTA si in lokul lui il bag pe asta IRON DIGITAL. Deci inteleg ca asta o sa ramana conectat la ligheanu vechi cu motor LNB si tot.
    Sper sa se pupe dupa cum v-am zis n-am nici o exp in astea.
    Va multumesc inca o data.
    Teo
    Antena ta v-a functiona daca are >70cm,despre receiver ai mai multe posibilitati,eu am unul cu Viacces incorporat si nu-mi mai trebuie cam si costa si cat unul fta!apropo de cam am un ZETA BLU V.0.80 si nu-mi citeste Max-ul,deci sa fie V.0.84 sa-ti citeasca Max-ul!Asta inseamna cel mai simplu un FUN CARD 5 pe care sa-l bagi in cam ca sa-l update-ze!
    max tv tm7600 2va patched 0,9 raven quad lnb

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mike1
    cartela max merge cumva si cu dbox2 cu multicam?
    da,merge
    350 kg de scule!

  15. #15
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by acidutzu
    Am comandat zilele trecute decoderul si Cam'ul recomandat de voi.
    Azi mi-au trimis un email in care mi-au zis ca nu mai au in stok decoderu ala da imi pot trimite sapt viitoare un decoder Lemon ...?!
    Acu nuj ce sa fac sa iau Lemon ala? Se va potrivi cu Cam'ul si cartela ?
    Sa merg sa imi iau un alt decoder din oras?
    Ce tip de ecoder si cam se potriveste cu antena?
    Ce ar trebui sa intreb la magazin ca sa imi iau un decoder si cam care sa se potriveasca cu cartela si sa mearga Max'ul ?
    Astept raspunsurile voastre ca dupa cum v-am zis sunt pierdut in domeniul asta...
    Va multumesc
    ai un mesaj privat.
    eu sunt din roma daca te intereseaza ceva decodere sau ajutor pentru instalare antena chianmama la nr de telefon lasat in pvt.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor! Digi TV in Italia (Brescia)
    By cipy_1982 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 30th August 2006, 18:36
  2. Sky Italia
    By stefania in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 6th April 2006, 10:49
  3. sky italia
    By chrisland in forum DREAMBOX
    Replies: 16
    Last Post: 23rd February 2006, 00:58
  4. Replies: 0
    Last Post: 1st February 2006, 13:50
  5. Sky Italia
    By alibaba in forum RDI - English
    Replies: 9
    Last Post: 8th June 2005, 17:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top