Incepand cu aceasta saptamana, orice client Romtelecom din cele 10 orase acoperite care doreste sa beneficieze de cea mai noua tehnologie TV oferita de companie, IPTV, are la dispozitie oferta Dolce Interactiv cu 4 pachete principale cu reduceri de pana la 100%.

Dupa lansarea partiala a Dolce Interactiv in decembrie 2009, interval in care aproximativ 10000 de clienti au ales sa beneficieze de acest serviciu, Romtelecom lanseaza in aceasta saptamana, oferta comerciala completa constand in patru pachete: iNational, iVariat, iStar si iMaxim.

Romtelecom ofera gratuit pachetul iNational tuturor clientilor care au instalata atat o linie telefonica, cat si internet Clicknet, in zonele in care Dolce Interactiv este disponibil. Abonatii pachetului iNational, care cuprinde 24 canale, vor putea de asemenea sa se bucure de calitatea HD, beneficiind de acces gratuit cu caracter promotional la 2 dintre canalele HD (ProTV HD, respectiv Sport.ro HD).

De asemenea, clientii Dolce Interactiv existenti, care folosesc si serviciul de internet oferit de Romtelecom, vor beneficia gratuit din aceasta saptamana, pe perioada minima contractuala (24 luni), de pachetul iNational. Pretul de lista pentru iNational este de 3,9 euro/luna, fara TVA, pentru clientii care detin doar linie telefonica.

Pentru cei interesati de un continut mai diversificat, exista alte trei pachete de baza disponibile: iVariat – care include 52 canale, iStar – cu 62 canale si iMaxim - pachetul cu cel mai mare numar de canale, 88 la acest moment.

Persoanele care opteaza pentru oricare dintre aceste trei pachete de baza beneficiaza de reduceri de pana la 17% daca sunt deja abonate la serviciile de voce si internet broadband ale companiei. Tarifele pentru aceasta categorie de clienti variaza intre 4,9 euro/luna, fara TVA, pentru pachetul iVariat, 5,9 euro/luna, fara TVA, pentru iStar si 13,9 euro/luna, fara TVA, pentru iMaxim.

Clientii abonati la iVariat sau iStar pot adauga acestora 11 pachete tematice suplimentare, oferite la tarife lunare care variaza intre 0,49 si 4,9 euro/luna fara TVA.

Platforma Dolce Interactiv a fost dezvoltata permanent de la lansarea acesteia in decembrie anul trecut, in acest interval fiind adaugat un numar semnificativ de titluri (filme de desene animate, filme, concerte etc) in filmoteca (VoD). In plus, clientii care opteaza pentru oricare dintre pachetele suplimentare sau sunt abonati la iMaxim pot activa abonamentul pentru filmoteca (sVoD) la un tarif de 0,49 euro/luna, fara TVA, care permite utilizatorilor sa vizioneze lunar intregul continut video disponibil in catalogul filmotecii.

“Dolce Interactiv este in sine o experienta noua care permite clientilor sa interactioneze mai mult cu serviciul de televiziune, sa il personalizeze. Romtelecom ofera cea mai mare acoperire pentru aceasta tehnologie pentru divertisment si avem in plan sa continuam imbunatatirea continutului disponibil in lunile urmatoare,” a declarat Joerg Zeddies, Director Executiv Comercial – Segment Rezidential, Romtelecom.

Echipamentele necesare pentru serviciul Dolce Interactiv sunt minim un set-top-box (disponibil in varianta cu sau fara hard disk) si un router VDSL. Primul set-top-box fara hard disk este oferit in custodie, iar cel de-al doilea, la tariful de 83,2 euro, fara TVA. Clientii care doresc sa se bucure de toate facilitatile oferite de Dolce Interactiv pot opta pentru set-top-box-uri cu hard disk (care permit sa pui pauza /sa reiei/sa derulezi sau sa inregistrezi o emisiune), care sunt disponibile la tariful de 66,39 euro, fara TVA, pentru cei care se aboneaza la pachetul iMaxim, respectiv pentru abonatii existenti de Clicknet sau cei care se aboneaza impreuna cu Dolce Interactiv la serviciul de broadband fix al companiei.

Serviciul Dolce Interactiv este disponibil in prezent pentru clientii din 10 orase (Bucuresti, Iasi, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Ploiesti, Braila, Bacau, Sibiu, Piatra-Neamt), care se califica din punct de vedere al conditiilor tehnice: cel putin o linie telefonica fixa cu o capacitate de transfer de minim 10 Mbps.