Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Moderator Expert
  Join Date
  Oct 2003
  Location
  Maubeuge, FR
  Posts
  5,695
  Posts Thanks / Likes

  Default RCS&RDS a intrat in razboi total cu UPC

  Tarifele pentru serviciile TV ar putea atinge in acest an un minim istoric in conditiile in care razboiul preturilor pentru a atrage clienti, in care s-au angajat gigantii locali RCS&RDS, Romtelecom si UPC s-a acutizat, pe fondul unei economii in recesiune, in care puterea de cumparare a consumatorilor a scazut.
  Cea mai recenta mutare apartine liderului RCS&RDS, care a lansat in mai multe zone din tara oferte de o agresivitate fara precedent, tintite catre rivalii de la UPC. Pentru a convinge clientii UPC sa plece, RCS le ofera servicii gratuite de cablu TV pana la expirarea contractului cu rivalii, urmate de alte trei luni de gratuitate.
  Pentru a face fata atacului, UPC a coborat preturile la cablu la un minim istoric de 18 lei/luna, in care intra intre 40 si 45 de posturi TV, sub nivelul RCS sau Romtelecom. Erodarea preturilor este rezultatul luptei dure dintre cei trei giganti de pe piata, care controleaza peste 80% din clientii de cablu si satelit TV. RCS are 2,7 milioane clienti, UPC - 1,2 milioane, iar Romtelecom se apropie de un milion. Cu o medie a incasarilor de cinci euro pe luna, una dintre cele mai mici din Europa, piata de servicii TV din Romania este mai mica de 400 mil. euro pe an.


  http://www.zf.ro/business-hi-tech/rc...u-upc-6117533/

 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jul 2002
  Posts
  101
  Posts Thanks / Likes

  Default RCS - RDS Constanta :(( experienta trista

  Pana mai acum 2-3 luni aveam o impresie buna despre RCS - RDS insa in urma experientei pe care o am cu ei in ultimele 2 luni mi-am cam schimbat parerea. Sa povestesc mai in detaliu ce s-a intamplat.
  INtamplarea are loc cam pe la jumatatea lui Martie. Am fost la RCS-RDS Constanta pentru a imi face si eu un abonament pentru TV/telefon fix/internet. Doamna de acolo mi-a prezentat o serie de pliante, mi-a spus ca este o oferta la acel moment in sensul ca pot sa iau un abonament de TV/telefon fix/internet si mi se da in plus un telefon mobil in reteaua DIGI Mobil si un modem pentru Internet Mobile. Eu i-am explicat doamnei de acolo ca as dori sa facem instalarea in timpul weekend-ului deoarece in timpul saptamanii timpul nu imi permite sa pot sta acasa. Mi-a spus ca nu este nici o problema ca o sa ma sune cineva si stabilim de comun acord cand putem face instalarea. M-au sunat pana la aceasta ora de 3 ori si le-am cerut sa vina sa faca instalarea sambata. De fiecare data imi spun ca nu au nici un colaborator care sa imi vina sa imi faca instalarea sambata asa ca si pana la aceasta ora nu au venit sa imi faca instalarea. Am sunat si la ei la centrala in Constanta si acelasi lucru mi-au spus. Sunt niste neseriosi si in dorinta de a incheia mai multe contracte spunca fac si ca dreg dar in realitatea cam lasa de dorit. Ce pot face in aceasta situatie pentru a imi rezolva problema ? Cand m-au sunat mi-au spus ca oricum instalarea se face in termen de 90 de zile asa ca nu este o problema ca am asteptat atata ( . Stie vre-unul din voi sa imi dea vre-o idee ce as putea face in acest moment ? Oare sunt un caz singular sau fac parte dintr-un grup foarte mare de nemultumiti? Prin acest comportament imi lasa impresia ca RCS-RDS-ul e o firma care si-a cam facut plinul si nu prea ii intereseaza si de cereea mea.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top