Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: dBox2 si cccam

  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default dBox2 si cccam

    mai foloseste cineva asa ceva

    am facut azi 2 bucati , la unu am bagat cccam 2.0.11 iar la celalalt , ultimul , 2.1.4 ( parca )

    dupa ce am activat cccam ( la ambele ) se misca boxu foarte greu .

    aveti experienta cu vre-o versiune de cccam care merge bine pe dBox2 ?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge binisor cu 2-3 lini,cccam 2.13.
    pune pb enigma!
    350 kg de scule!

  3. #3
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    PB am pe amindoua , de altfel folosesc numai PB pt dBox2.

    mersi de tipp cu 2-3 linii , o sa fie folosite cu o singura linie.

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dbox 2 se misca ingrozitor de greu pe orice img. E adevarat ca cu PB enigma a mers cel mai bine dar eu unu nu as mai avea nervi de acest box !

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    Dbox 2 se misca ingrozitor de greu pe orice img. E adevarat ca cu PB enigma a mers cel mai bine dar eu unu nu as mai avea nervi de acest box !
    Cu ultima img. de la Keywelt+CCcam2.0.11 si 2 linii merge f.bine . Pacat ca nu mai ai nervi pt. el , nu se compara cu Dream-ul dar este totusi un receiver destul de bun care a rezistat multi ani

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ptru 60 de mhz cat are procu....
    pe vremurile gbox a fost bunicel.
    350 kg de scule!

  7. #7
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FLAVIUS View Post
    Cu ultima img. de la Keywelt+CCcam2.0.11 si 2 linii merge f.bine . Pacat ca nu mai ai nervi pt. el , nu se compara cu Dream-ul dar este totusi un receiver destul de bun care a rezistat multi ani
    deci imi propui sa pun pe ele Keywelt + CCcam2.0.11

    zici ca merge mai bine decit PB+ orce CCcam

  8. #8
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am doi prieteni unul cu un sagem si celalalt cu nokia si chiar saptamana trecuta am trecut pe la ei si am schimbat cccam-ul cu 214 dar nu am nici o plangere din partea lor!
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    deci imi propui sa pun pe ele Keywelt + CCcam2.0.11

    zici ca merge mai bine decit PB+ orce CCcam
    Daca nu ai nevoie de subtitrari pune neutrino si va merge mai stabil decat cu enigma . Eu am incercat GLJ , Keywelt ( neutrino ) si PB ( enigma ) iar in cele din urma am ramas pe Keywelt .

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post

    dupa ce am activat cccam ( la ambele ) se misca boxu foarte greu .
    Am si eu un nokia cu avia 600 in functiune, cu o linie pe el, se misca destul de bine cu versiunile 2.0.11, 2.1.3, 2.1.4 testate pana in prezent.
    Pb enigma sau GLJ.
    Evita sa instalezi alte camuri, sterge si camd2 din cauza lipsei spatiu in flash.
    Dai un reboot, posibil sa se miste mai repede...

  11. #11
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe unu dintre ele am asta

    1xi_PB-enigma-squashfs-2010-03-11.tar.gz
    PB Enigma V8 ***CVS-Stand 11.03.2010*** Erhebliche Verkleinerung des Enigma*** Neustrukturierung der Menüs*** Hinzugekommene Optionen: abschaltbare Camd-Startmeldung*** vergangene und verbleibende Zeit der aktuellen Sendung*** Sehr viele kleine Fehler behoben



    o sa sterg si camd2 sa vad ce se intimpla.

    o remarca vreau totusi sa fac , n-am mai folosit dBox2ul de mult , imaginea la canalele SD ( ca asta poate saracu ) e net superioara fata de DM800 care-l am


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top