Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: cum rezolv ?

  1. #1
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default cum rezolv ?

    intrebare pentru experti DM 500: am bagat o lista satlit cu DreamBoxEdit si am stricat DMul adica cand se deschide imaginea (oricare imagina as flasha) ajunge pana la scan de programe si se inchide. cu imaginea originala la fel daca vreau sa schimb vre-o frecventa sau sa scanez se inchide si o ia de la capat pana la reglaj diseq
    ce-i de facut?

  2. #2
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ori ii bagi o lista de canale noua prin FTP , ori il lasi sa se tot aprinda si sa se stinga , pina cind o sa se plictiseasca si o ia de la inceput cu setarea imaginii , apoi poti descarca o alta lista de canale de pe internet ( daca-l ai legat la net )

    am patit si eu astazi exact acelasi lucru cu un dBox2

  3. #3
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai i-am bagat alta imagine dupa ce am sters tot si incep setarile de la inceput atat ca in momentul cand ajung la scan transp. automata sau manuala si apas pe ok se face ecran negru si reporneste, deci nu pot sa scanez nimic, indiferent ca pun imaginea originala sau o alta mai noua. de conectat la FTP pot sa o fac sa-i reglez adresa IP (din imaginea originala) dar asta nu rezolva nimic.

  4. #4
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai poate-ti face vreun coleg de forum un amar de bine si-ti urca undeva o imagine cu tot cu setting , eu n-am 500-le acasa , din pacate , e la un preten.

  5. #5
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am bagat o lista mai veche si acum observ alta chestie: programele cu reglaj al LNBului pe V functioneaza iar cele cu H nu cand vreau sa sccanez o frecv cu H rebuteaza DMul neincetat.
    vreo idee ceva ? (am pus tot felul de imagini si tot asa se intampla, initial nu stiam de unde vine dar acum este de la pozitia H) alt decodor pe aceiasi antena si pozitie H functioneaza normal, deci nu este dioda sau switch-ul de vina)

  6. #6
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.Da pe un transponder cu polarizare orizontala fara sa ia LNB-ul conectat si vezi daca se mai restarteaza.
    2. Incearca sa inlocuiesti sursa , sa nu fie de acolo vre-o buba

  7. #7
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zgrongy View Post
    1.Da pe un transponder cu polarizare orizontala fara sa ia LNB-ul conectat si vezi daca se mai restarteaza.
    2. Incearca sa inlocuiesti sursa , sa nu fie de acolo vre-o buba
    chiar asa am si facut fara sa citesc ce-ai scris si asta a fost buba.
    scriu urmatoarele si pentru altii care ar putea intampina aceleasi probleme:
    Alimentarea de origine este 12V - 0.5W (testat cu tester voltaj = corect)
    plecand de la ideia care mi-a dat-o cineva intr-un alt mesaj am schimbat alimentarea cu una de 12V - 1A si nu a mai facut niciun fel de problema.
    mersi la toti care mi-au raspuns!

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by antenutze View Post
    Alimentarea de origine este 12V - 0.5W (testat cu tester voltaj = corect)
    Nu are cum sa fie doar 0.5W
    Curentul pe care il da sursa este de 1-2 amperi. La un amper ai avea 1X12=12W

  9. #9
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Cosfi View Post
    Nu are cum sa fie doar 0.5W
    Curentul pe care il da sursa este de 1-2 amperi. La un amper ai avea 1X12=12W
    am gresit cand am scris era 0.5A

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Cosfi View Post
    Nu are cum sa fie ......
    Trebuia totusi sa alegi nick-ul asta : Cosř
    ca parca esti din "bransa" electricienilor.


  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    373
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Trebuia totusi sa alegi nick-ul asta : Cosř
    ca parca esti din "bransa" electricienilor.
    Oarecum

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top