Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default Hocus Pocus decedatus

    Acum 2-3 zile mi-am reinoit subscriptia la Focus Total, prin smsul pul.ii, dar vad ca tot negru ramane ecranul, indiferent pe ce canal il las (mai putin focus info) iar la entitlements in cccam apare 01.04-30.04 2010. Vreo ideede ce nu vrea sa faca update?
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai primit confirmare
    350 kg de scule!

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune cardul in rec original,tvr1, lasa 10 min si daca nu porneste telefoneaza la ei
    boy2good

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Acum 2-3 zile mi-am reinoit subscriptia la Focus Total, prin smsul pul.ii, dar vad ca tot negru ramane ecranul, indiferent pe ce canal il las (mai putin focus info) iar la entitlements in cccam apare 01.04-30.04 2010. Vreo ideede ce nu vrea sa faca update?
    Eu ii fac AU cu newcs/mgcamd, nu a dat niciodata rateuri. Tu cum ai incercat?

  5. #5
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    ai primit confirmare
    Dap, bineinteles. Am primit doua sms. Primul cu intrebarea, al doilea cu confirmarea
    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    pune cardul in rec original,tvr1, lasa 10 min si daca nu porneste telefoneaza la ei
    N-am rec original, am cumparat cardul de pe shop de la noi si pana acum nu mi-a facut probleme
    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Eu ii fac AU cu newcs/mgcamd, nu a dat niciodata rateuri. Tu cum ai incercat?
    Pana acum a fost suficient sa-l las pe TVR1 cateva minute, cu cccam
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  6. #6
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai merge cu cccam , instaleaza oscam

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune Scam 3.57 din addons si iti face in cateva secunde

  8. #8
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A mers cu scam 3.57 Sar'na!
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e naspa ca nu implementeaza functia emm in cccam.
    conax canal+ nordic facea update la card cu cccam.
    pocusu lula
    cateodata uit pe 1 sau 2 a le lunii,si ma anunta partenerii ca nu primesc ecm.
    la nagra nici nu mai vb.
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top