Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: DM800 si Dolby

  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default DM800 si Dolby

    la voi functioneaza cum trebuie ?
    de ce cind e pus pe Dolby , difuzoarele teleului se aud in continuare , iar pt a auzi ceva in boxele de la Dolby trebuie sa dau volum maxim la Dream si volum foarte tare la Dolby reciver.

    la Humax era normal , cind mutam pe Dolby audio , volumul de la Humax nu mai avea nicio importanta , lucram numai cu volumul de la Dolby reciver , deci in teleu nu se mai auzea nimic.

    am nevoie de vre-un plugin ?

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dolby aka AC3 merge doar pe iesirea optica si numai daca e transmis de post...
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  3. #3
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rolion View Post
    Dolby aka AC3 merge doar pe iesirea optica si numai daca e transmis de post...
    pai normal , crezi ca vreau dolby cu cinci kabel si de la kanalele de digi

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    pai normal , crezi ca vreau dolby cu cinci kabel si de la kanalele de digi
    Vezi in setari in a/v settings este o optiune ac3 downmix care automat e pe ON. Pune Off si vezi ce se intampla.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stailus

    traiasca-ti familia , asta era .

    mersi

    am pus AC3 downmix - AUS , de la butonul AUDIO de pe telecomanda.

    mersi , asa da , se poate uita omu linistit la film.

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    @stailus

    traiasca-ti familia , asta era .

    mersi

    am pus AC3 downmix - AUS , de la butonul AUDIO de pe telecomanda.

    mersi , asa da , se poate uita omu linistit la film.

    cu placere
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sorry...eu nu am acea optiune,doar AC3 output default !
    Posibil sa fie in functie de imagine ! ?

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Vezi in setari in a/v settings este o optiune ac3 downmix care automat e pe ON. Pune Off si vezi ce se intampla.
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  8. #8
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rolion View Post
    Sorry...eu nu am acea optiune,doar AC3 output default !
    Posibil sa fie in functie de imagine ! ?
    pe gemini sigur e si cred ca optiunea e din enigma 2 nu e implementata de dezvoltatorii de imagini, dar e numai o banuiala ..
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  9. #9
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default



    asa e la mine , Gemini

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top