Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: ceva ciudat

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default ceva ciudat



    Patesc random, nu de fiecare data cand conectez, asta incepand de astazi, pana acum functionand bine.

    Dock`ul este unul original (universal apple dock with remote) conectat si la iesirea audio
    Mentionez ca nu l`am scapat pe jos/si/sau bagat in apa (spun astea ptr ca din cate am citit pe net pb asta ar aparea de la "contacte murdare". Am folosit si alcool 99.99% puritate ptr curatarea lor...problema tot apare...
    o fii soft sau ceva busit pe undeva?
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De obicei asta apare cand conectezi un iPhone la un dock de iPod .

    Ciudat daca zici ca nu l-ai schimbat si apare din senin .

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dock`ul teoretic ar fii intr`adevar ptr ipod ptr ca se chiama "ipod universal dock" dar are si masca ptr iphone 3g/3gs deci nu cred ca e de acolo
    pana acum nu am vazut pb....oricum nu face mereu...o data la 10 conectari..cam asa...
    daca as stii ca e de la OS as ignora`o dar asa...
    le: dock`ul se chiama "apple universal dock" si nu ipod cum am scris initial, am verificat acum cutia, iar modelul este A1256
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca ai un update in AppStore..

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    another buggy thing discovered:
    de astazi a inceput sa faca urmatoarea chestie...imediat dupa boot arata 17% bateria cateva secunde, si da warning`ul cu battery under 20% (dar nu mereu) si imediat dupa revine la normal, adica cat e...50%
    de la ce dreaq sa fie...buggy os ?
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top