Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default activare card t-home

    am un card+rec original t-home.pe ce canal se face activarea cardului si pe ce data a lunii?cardul merge in cs?
    boy2good

  2. #2
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pot sa-ti rasp doar la una din intrebarile tale. Da, merge in cs!
    Restul... suna si tu la ala de unde le-ai luat si intreaba-l.
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by popamare View Post
    Pot sa-ti rasp doar la una din intrebarile tale. Da, merge in cs!
    Restul... suna si tu la ala de unde le-ai luat si intreaba-l.
    Cu ce merge in CS ? Sunt interesat de un abonament si l-as baga in dream, daca merge bineinteles.
    Z

  4. #4
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Z0ltan View Post
    Cu ce merge in CS ? Sunt interesat de un abonament si l-as baga in dream, daca merge bineinteles.
    Z
    Eu il am pe un tip din Ungaria, nu am idee ce combinatie de emu are. In mod normal, fiind un card conax, nu ar trebui sa fie o problema pt cccam. Totusi, majoritatea canalelor de pe Amos, ce pot fi vazute cu cardul T-home... nu au sonor. Ma gandesc ca, fiind un pachet relativ "proaspat" pe Amos, se va remedia problema. Daca gresesc, ii rog pe cei care stiu sa isi exprime parerea.

    P(mare)
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by popamare View Post
    Eu il am pe un tip din Ungaria, nu am idee ce combinatie de emu are. In mod normal, fiind un card conax, nu ar trebui sa fie o problema pt cccam. Totusi, majoritatea canalelor de pe Amos, ce pot fi vazute cu cardul T-home... nu au sonor. Ma gandesc ca, fiind un pachet relativ "proaspat" pe Amos, se va remedia problema. Daca gresesc, ii rog pe cei care stiu sa isi exprime parerea.

    P(mare)
    Ai putea sa ma pui in contact cu el?

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si receptorul original dar nu am telecomanda la el.cand il pun pe amos vrea sa isi actualizeze lista de canale si si trebuie sa apas ok pe telecomanda dar fiindca nu am sta intepenit acolo.am pus cardul in locul cardului de focus dar nu il citeste deloc
    boy2good

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    256
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce model de receptor este? Am si eu unul --ADB 5800S-- si acesta are pe el principalele functii printre care OK,menu,EPG si cursorul.Prima data cand porneste cauta varianta noua de soft si apoi porneste pe programul 1.Fara card nu porneste.Mie imi merge numai SportKlub Hu . Numai bine.

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    receptorul e un intek cu alimentator de 12v separat.pe front are numai sus-jos,dreapta-stanga si power
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top