Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare - linii

    oameni buni , cite linii poti sa dai de pe o karte locala , ca sa nu ai tu insuti probleme ?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    depinde de carte!
    350 kg de scule!

  3. #3
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hai nu raspunde nime ,ca si io sunt curios cite linii pristuie
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce nu se face o lista cu principalele sisteme de codare/carti si numarul recomandat de linii la respectiva carte.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  5. #5
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da , o lista ar fi super binevenita.

    pe mine ma intereseaza de ex 1702 Sky-de , dar si restul sint binevenite.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am Card Via XXX - am 60 de linii direct in CCCcam si nu am nici un fel de probleme...si e forjat de multi care sunt mereu conctati...Unii de prin tasmania fac un trafic infernal de pe card..dar nu-mi pasa, sa faca !
    Nu mi-a facut niciodata frezee....

    Cred ca ar duce lejer si 100 de linii....

    Altii ce experiente au

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    da , o lista ar fi super binevenita.

    pe mine ma intereseaza de ex 1702 Sky-de , dar si restul sint binevenite.
    Poti sa dai cite vrei, dar:
    S02, 4 simultan pe acelasi transponder, al cincilea face deja "freez".
    Cum toti vor sta simbata pe 00DF(fotbal), sansele sint foarte mari de a nu vedea nimic.
    Nu stiu daca mai exista un card atit de lent, cam 600ms local.

    Si nu se poate generaliza, ci depinde de carte cum a spus @gogi.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by wambertos View Post
    Poti sa dai cite vrei, dar:
    S02, 4 simultan pe acelasi transponder, al cincilea face deja "freez".
    Cum toti vor sta simbata pe 00DF(fotbal), sansele sint foarte mari de a nu vedea nimic.
    Nu stiu daca mai exista un card atit de lent, cam 600ms local.

    S
    daca ai mai mult de patru pe acelasi transponder merita configurat un Proxy / cash pt card...ca sa mai respire si el

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mda,pe un server proxy bine configurat,carte locala si inca vreo 2 lini N,full nu mai ai nicio problemapoate sa se uite si 10 pe acelasi canal ptru ca ia din cache-ul proxy.cu proxy poti sa ai si 100 de useri.
    stiu pe cineva in anglia cu sky uk full hd care sug vreo 150 de pe el.
    binenteles ca are localul full si vreo 6 N de la alti cu proxy beton.
    merge super,odata la 10-15 min face cate un mic frezee acceptabil.
    350 kg de scule!

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inteles ca problema cu freezu nu apare cand se uita toti pe acelasi canal ci toti pe acelasi transponder si pe canale diferite ...de aici si cea ce spune wambertos la bundesliga se vor uita toti care pe unde apuca ca is vreo 10 canale de bundesliga sambata !

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Conteaza cati useri sunt activi, nu cate linii sunt puse in server. Uite aici ce inseamna 23 useri care citesc simultan acelasi card:



    Asta e pe un server Linux, pe un Dream la mai mult de 5-6 useri activi incep freezurile.

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    oameni buni , cite linii poti sa dai de pe o karte locala , ca sa nu ai tu insuti probleme ?

    In cazul in care iti apar probleme, se poate pune cardul pe smargo+.
    Scade ecm time local aproape pe jumatate.

    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: / se poate pune over clock.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top