Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: consum dm500

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default consum dm500

    Salutare!
    Cam cata banda consuma un receptor dm500, care-i conectat intr-un server non stop
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam un Giga , poate 1,5 Giga...depinde de cate linii ai in share...Eu vorbesc de CCCcam....nu stiu alte emulatoare cat consuma, dar ccccam face trafic de 1 GB pe zi lejer la 40 de linii.

    Platesti netul dupa trafic

    Daca ai doar o linie catre un singur server nu se simte...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De curiozitate intreb.
    Un aparat care e conectat la 2 servere de exemplu, cat ar consuma?
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In functie de cate linii ai. Incearca comanda : ifconfig eth0 si o sa vezi acolo

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum dau comanda?
    La 2 servere se conecteaza aparatul si ia cam 450 linii in total, atat.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai bine intri tu in routerul tau si vezi acolo cat trafic ai pe zi

    sau daca ai internet mobil intrebi operatorul cat ai consumat de la o zi la alta

    Tu zici ca ai 450 de linii in DM 500 ...eu tare ma indoiesc ca ai mai mult de 50...mai degraba confunzi tu termenii ....
    "ia 450 de linii de la 2 servere"
    Pana la urma ne lamuresti si pe noi , chiar ai 450 de LINII in cccam ?
    Ar fi un record...maximul de care am auzit era 100-120 de linii...

    Bafta

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    450 m-am referit la carduri
    la 2 servere e conectat.
    Mai exact, am cateva aparate intr-o locatie si sunt conectate la 2 servere iar omu spune ca-i merge rau netu. deasta intreb cata banda consuma un aparat.
    multzam. i
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    consumul de banda nu e mare pe un dream.am unul conectat pe vodafone mobil si merge ok.problema e calitatea internetului
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top