Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    May 2010
    Location
    D - HDH
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default TVR HD fara sonor?

    Buna seara,

    de vreo 2 zile nu mai am sonor pe TVR HD (Eutelsat 16'E). Poate confirma cineva lucrul asta? sau e numa la mine problema? am facut un Software Upgrade la receiverul meu Topfield 7700 HSCI. Restul canalelor HD de pe satelit sunt ok. merg fara probleme. Doar la TVR HD nu am sonor. Ma poate ajuta cineva, care receptioneaza acest program via satelit?

    mersi pt raspuns

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se fac teste cu AC3, posibil deasta vezi piste audio, in schimb eu am probleme cu tvr1 si 2 nu le mai vad deloc...sa-i dau si eu un scan, cu toate ca nu ma uit la ele pe 16E.
    Last edited by qwess; 9th May 2010 at 22:57.

  3. #3
    Junior Member Friend
    Join Date
    May 2010
    Location
    D - HDH
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by qwess View Post
    se fac teste cu AC3, posibil deasta vezi piste audio, in schimb eu am probleme cu tvr1 si 2 nu le mai vad deloc...sa-i dau si eu un scan, cu toate ca nu ma uit la ele pe 16E.

    Chestia e ca nu imi apar pistele audio la TVR HD. deci in bara de info nu apare nici o icoana la sonor. la celelalte programe apare de ex. stereo sau pot alege diferite limbi, etc. la asta nu apare nimic. si ce nu-mi place e ca nu pot accesa nici un fel de informatii despre un anumit post tv. nu pot nici modifica manual pidurile... N-am idee. pana acuma 2 zile era totul ok. TVR 1, TVR 2 si restul merg bine toate...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai scaneaza o data TP-ul respectiv, sau verifica daca ai suport AC3 DD5.1(cabluri, tv...).

  5. #5
    Junior Member Friend
    Join Date
    May 2010
    Location
    D - HDH
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by qwess View Post
    mai scaneaza o data TP-ul respectiv, sau verifica daca ai suport AC3 DD5.1(cabluri, tv...).
    am scanat si transponderul, am instalat si Firmware-ul vechi care era inainte. dar nimic. TVR HD ramane fara sonor. legatura intre TV si Receptor e prin HDMI. La setari audio e in regula. Pe ASTRA sunt vreo 6 canale HD care merg perfect (ASTRA HD, ANIXE HD, Das Erste HD, ZDF HD, arte HD si Servus TV HD). Pe THOR iarasi e unul care merge bine ( DUNA 1 HD).

    Banuiesc ca e transmis asa de la ei...fara sunet. or avea ceva probleme...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris_dvb View Post
    Buna seara,

    de vreo 2 zile nu mai am sonor pe TVR HD (Eutelsat 16'E). Poate confirma cineva lucrul asta? sau e numa la mine problema? am facut un Software Upgrade la receiverul meu Topfield 7700 HSCI. Restul canalelor HD de pe satelit sunt ok. merg fara probleme. Doar la TVR HD nu am sonor. Ma poate ajuta cineva, care receptioneaza acest program via satelit?

    mersi pt raspuns
    De ieri am remarcat si eu acelasi lucru pe un Opticum 9500. Am incercat si eu diverse variante, am bagat cardul intr-un CAM VIA, am rescanat, dar nimic. Cred ca este de la ei. Mai poate cineva confirma problema?

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am intalnit 3 variante pana acum ( la cineva pe scart ) :

    - Kathy + AAF 2.0e ( 2.02 Final ) in flash : TVR 1,2 = OK si TVR HD = fara sunet
    - Kathy + E2 PKT ( pe stick ) : TVR 1,2 = 0 ( nu imagine/sunet ) , TVR HD = doar sunet
    - Kathy + E2 AAF ( pe stick ) : TVR 1,2 si TVR HD = OK

    Mentionez ca nu am instalat nici un emmu sau alte setari , doar instalat si probat cartela tvr a individului

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,207
    Posts Thanks / Likes

  9. #9
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris_dvb View Post
    am scanat si transponderul, am instalat si Firmware-ul vechi care era inainte. dar nimic. TVR HD ramane fara sonor. legatura intre TV si Receptor e prin HDMI. La setari audio e in regula. Pe ASTRA sunt vreo 6 canale HD care merg perfect (ASTRA HD, ANIXE HD, Das Erste HD, ZDF HD, arte HD si Servus TV HD). Pe THOR iarasi e unul care merge bine ( DUNA 1 HD).

    Banuiesc ca e transmis asa de la ei...fara sunet. or avea ceva probleme...
    merge si ce bine se aude! (tehnomate 6900 super)nu au ei probleme,rec-ul tau are.
    Last edited by mariuss; 10th May 2010 at 22:48.

  10. #10
    Junior Member Friend
    Join Date
    May 2010
    Location
    D - HDH
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    merge si ce bine se aude! (tehnomate 6900 super)nu au ei probleme,rec-ul tau are.

    n-are nici o problema rec-ul meu...e alta jmecheria...dar tot de la ei. toate programele HD chiar cu sunet AC3 merg. doar n-o fi TVR HD ceva iesit din comun...in curand va merge si la mine...

  11. #11
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu acum ma uit pe tvrhd e o emisiune despre arici si iti spun ca se aude foarte bine!

  12. #12
    Junior Member Friend
    Join Date
    May 2010
    Location
    D - HDH
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    eu acum ma uit pe tvrhd e o emisiune despre arici si iti spun ca se aude foarte bine!

    hmmm...atunci chiar ca nu mai stiu ce sa cred. da ce poa sa fie? n-am ce sa-i fac la receiver. s-o schimbat ceva, sau ce se intampla. in ce standard e transmis sunetul?

  13. #13
    Junior Member Friend
    Join Date
    May 2010
    Location
    D - HDH
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...oare e de la CAM-u Viaccess?

    se poate si asa ceva?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai verificat si alte canale TV care au AC3 sa vezi daca ai sunet pe TV?
    prin comutarea din stereo in DD5.1?
    http://ro.kingofsat.net/dd51.php

  15. #15
    Junior Member Friend
    Join Date
    May 2010
    Location
    D - HDH
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by qwess View Post
    ai verificat si alte canale TV care au AC3 sa vezi daca ai sunet pe TV?
    prin comutarea din stereo in DD5.1?
    http://ro.kingofsat.net/dd51.php

    da, am verificat. nemtii is pe ac3 si merg... am sunet pe tv

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top