Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: DM800 webTv

  1. #1
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default DM800 webTv

    Incerc sa urmaresc in direct prin PC, programele de pe DM800 folosind



    la webtv imi apare:



    adica nimic, am incercat sa umblu la setarile din explorer, dar din pacate fara niciun rezultat. Arata ca si cum ar lipsi un add-on sau codec.
    A reusit cineva sa-l puna in functiune?
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    \





  3. #3
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inseamna ca imi lipseste un plug-in, dar care oare?!
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tylk View Post
    Inseamna ca imi lipseste un plug-in, dar care oare?!
    Incearca sa deschizi prin google chrome prin IE nu merge bine

  5. #5
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @tylk, la baza ferestrei trebuie sa selectezi providerul si programul activ si va merge.
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    c:\Outside of Bucharest
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Talking VLC rulez

    Instaleaza VLC http://www.videolan.org

  7. #7
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu IE nu merge. Instaleaza VLC si incearca din Mozilla
    In space no one can hear you screaming.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru vlc se bifeaza, moz plugin

    success

    PS : sa nu uiti de port forwarding pentru remote streaming

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @tylk, tu esti cu dreamul pe rtl klub si vrei sa vezi....tv 1000?
    Nu ai cum sa vezi ceva pe tv si....altceva pe laptop!

  10. #10
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vlc + mozilla si iti merge 100%

    cu ie nu-mi merge nici mie
    adevrul este inventia unui mincinos

  11. #11
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Dar daca loco functioneaza (dm-router-pc) cum se poate face stream pe net ? Am incercat in diverse moduri si nu merge ...nu este acelasi principiu ?



  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    @tylk, tu esti cu dreamul pe rtl klub si vrei sa vezi....tv 1000?
    Nu ai cum sa vezi ceva pe tv si....altceva pe laptop!

    hei ... se pot vedea cel putin doua canale diferite de pe acelasi transponder. poate si mai multe. asa ca se poate ceva pe tv si altceva pe PC.

  13. #13
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danetzd View Post
    Dar daca loco functioneaza (dm-router-pc) cum se poate face stream pe net ? Am incercat in diverse moduri si nu merge ...nu este acelasi principiu ?
    Trebuie sa forwardezi porturile dreamului: 80 ( pentru acces la webinterface) si 8001 (pentru streaming).

  14. #14
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by crf23 View Post
    Trebuie sa forwardezi porturile dreamului: 80 ( pentru acces la webinterface) si 8001 (pentru streaming).
    nu trebuie
    adevrul este inventia unui mincinos

  15. #15
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    nu trebuie
    Ok, daca nu trebuie atunci explica-i omului (si mie) cum accesezi dreamul prin webinterface din afara retelei locale si sa mearga si streamingul fara sa ai porturi deschise in router.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top