Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default Bulsatcom se vede?

    Bulsatcom se poate decoda? ca nu reusesc deloc cu dreambox DM500s

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge doar in share.
    SHALOM

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si cu SBCL + Vplug, asta nu implica sa ai linie de share de la cineva, dar trebuie sa ai pc-ul in functiune tot timpul cat vrei sa urmaresti. bineinteles cu ultimele v_keys instalate intotdeauna.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levys View Post
    Merge si cu SBCL + Vplug, asta nu implica sa ai linie de share de la cineva, dar trebuie sa ai pc-ul in functiune tot timpul cat vrei sa urmaresti. bineinteles cu ultimele v_keys instalate intotdeauna.
    e bine si asa dar cum se configureaza?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @isr2002

    merge cu un Gamma card

    depinde ce fel de Box ai -

    in cazul lui elkamaro- ii trebuie un card reader extern- de tip Master CRD de ex.

    in DM 8000- sau 800 merge in Slotul intern

    PS: dar trebuie facute niste configurari adecvate

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu reușesc sa ii dau de cap cu SBCL
    For EvoCamD

    Edit the following lines in the file /var/keys/newcamd-client.txt as follows

    [PC IP NUMBERr]
    port = 6001
    key = 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    username = dummy
    password = dummy

    Tuner/TCP/port 6001/ClientIP-Dreambox Ip/Protocol NewCamd
    SBCLx2/Client IP-PC ip
    apoi la Servers:
    Server Address - PC Ip
    Port 6001
    DES key - 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    Login - dummy
    Password - dummy
    cam asta am setat dar tot nu functioneaza
    Last edited by elkamaro; 10th May 2010 at 10:44.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cam asa apare

    13:32:15: [1] Connecting...
    13:32:15: [1] Connected with Newcamd CardServer
    13:32:15: Reject connection from IP 192.168.0.102 to TunerTCP
    13:32:15: Disconnecting IP 192.168.0.102 from TunerTCP
    13:32:15: [1] Sending login and password
    13:32:15: [1] Ncd TX: 000000005342000000000108E0002964756D6D790024312461 62636465666768246E70534554517372496D33354D51666955 4941646E2E00
    13:32:15: [1] Disconnected
    13:32:45: [1] Restarting connection first time (next in 30 sec.)

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default sbcl + Vplug

    La SBCL, TAB-ul tuner, la COMMUNICATION se bifeaza TCP, la port bagi ce port vrei tu, dar acel port formeaza linia N pentru dream, la client IP se baga bineinteles IP dream.

    Din datele astea se formeaza linia N pe care o bagi in CCcam.cfg, de forma:

    N: IP-PC PORT user passwd deskey

    - autostart bifat la acelasi tab la client IP, dai start, si conexiunea trebuie sa se realizeze.

    O alta problema cu sbcl.ini, la linia: TCPNcdPrvs= se vor modifica datele pentru ce vrei sa vezi. In functie de acesta in Cccam Info vei vedea un anumit card sau altul.

    Cu aceasi configuratii si mici modificari se poate testa si C+*ned pe astra si N*va pe 13E.

    Bafta la teste !

    P.S. Acuma citind mai atent am vazut ca vrei sa-l conectezi pe alte emulatoare, incearca cccam ca e cel mai simplu. Din ce vad eu in postul de ai jos conexiunea dintre sbcl si pc nu exista in cazul tau, verifica cum am explicat eu mai sus.
    Last edited by Levys; 10th May 2010 at 16:01. Reason: completare


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceiasi chestie si la cccam nu merge asta e mai asteptam poate le fac sa functioneze cu softcam

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    card reader /dev/sci1
    handled 4451(10) ecms and 37(37) emms
    ...... card
    Caid 604 ACS 1285 GRC
    Cardserial xxx78Txxxxxxx (3xx1xx)
    Provider 00 01022e

    asa iti arata intrun 8000k- cu Cccam 2.1.3

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    degeaba daca nu imi merge oricum cu skystar2 se vede chiar si cu alte receptoare dar nu se vede cu dreambox

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SBCL.ini Settings

    TCPNcdPrvs=00060400000000062CE932 010000000000000000000000

    [ECM]
    Descr=Bulsat 39E
    CAID=0604
    PrvID=0000
    Pattern=7031xxxxx
    Match=0

    am modificat si asta dar tot degeaba

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by elkamaro View Post
    SBCL.ini Settings

    TCPNcdPrvs=00060400000000062CE932 010000000000000000000000

    [ECM]
    Descr=Bulsat 39E
    CAID=0604
    PrvID=0000
    Pattern=7031xxxxx
    Match=0

    am modificat si asta dar tot degeaba
    se vede cu EvoCamD dar cateva secunde apoi ingheata imaginea cu Cccam nu reusesc deloc oare de ce?

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam+sbcl+vplug

    ...se pare ca esti pe drumul cel bun.
    Deci, instalezi Cccam, in fisierul Cccam.cfg din /var/etc asta la E1, bagi linia N rezultata din sbcl in forma:

    N: Ip-PC-(pe care ruleaza sbcl) Port user parola deskey

    Alegi Cccam ca emulator, Save and restart CAM, dupa care in SBCL trebuie sa apara ca s-a cuplat box-ul cu sbcl.
    ...de restul se va ocupa vplug.

    Bafta la teste !

    P.S. Nu inteleg pauza din linia care defineste cardul ?
    Last edited by Levys; 10th May 2010 at 22:07.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levys View Post
    ...se pare ca esti pe drumul cel bun.
    Deci, instalezi Cccam, in fisierul Cccam.cfg din /var/etc asta la E1, bagi linia N rezultata din sbcl in forma:

    N: Ip-PC-(pe care ruleaza sbcl) Port user parola deskey

    Alegi Cccam ca emulator, Save and restart CAM, dupa care in SBCL trebuie sa apara ca s-a cuplat box-ul cu sbcl.
    ...de restul se va ocupa vplug.

    Bafta la teste !

    P.S. Nu inteleg pauza din linia care defineste cardul ?
    asta la E1, bagi linia N rezultata din sbcl in forma:

    N: Ip-PC-(pe care ruleaza sbcl) Port user parola deskey
    ce inseamna E1?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top