Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum as putea face sa mearga un MOTOR H-H+antena fixa?

    Vin cu urmatoarea intrebare: Cum as putea face sa mearga un motor H-H si o antena fixa pe un DM500 cu ajutorul unui Diseq 2.0 . Ma chinuiesc de 3 ore si nu reusesc deloc. Multumesc!
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi soluţia lui tuborgx2 de aici. Merge. Cu o completare: la LNB-ul antenei fixe, la modul diseqc pui version 1.1.
    Last edited by *Victor*; 7th May 2010 at 23:56.


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *Victor* View Post
    Vezi soluţia lui tuborgx2 de aici. Merge. Cu o completare: la LNB-ul antenei fixe, la modul diseqc pui version 1.1.

    Am incercat asa: la Diseq-input1-Motor H-H; input 2-antena fixa;
    in DM: satelitii de pe H-H-LNB0-diseq 1.2 a/a; satelitul fix-LNB1,diseq 1.1 a/b.
    Am incercat si nu merge decat motorul, pe satelitul fix nu comuta. Am mai incercat la satelitul fix sa pun B/B, degeaba, nu comuta. Ce as mai putea face? Mersi mult!
    Last edited by ionut_m_bv; 8th May 2010 at 00:17.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Germany
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Am incercat asa: la Diseq-input1-Motor H-H; input 2-antena fixa;
    in DM: satelitii de pe H-H-LNB0-diseq 1.2 a/a; satelitul fix-LNB1,diseq 1.1 a/b.
    Am incercat si nu merge decat motorul, pe satelitul fix nu comuta. Am mai incercat la satelitul fix sa pun B/B, degeaba, nu comuta. Ce as mai putea face? Mersi mult!
    uitate pe aici:

    http://www.liddll.de/thread.php?threadid=139

    sint f multe configuratii pe acest site.

    salutari

    panteraroz

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,
    citeste aici http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=93954

    la mine a mers



    all the best.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge foarte bine Input1-orice as pune(motorul sau antena fixa), iar orice as pune pe Input2(motorul sau antena fixa), merge numai cand are el chef.Are situatii unde merge foarte bine 1 zi, si apoi dintr-o data zice ca nu mai e semnal. Eu cred ca s-a dus Diseq-ul. Apropo am Diseq Centauri, sunt bune de ceva?(eu il am de aproape 2 ani jumate), sa mai cumpar unul tot asa sau un Globo? multumesc.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top