Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39

Thread: Truevision

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default Truevision


    What has happned to true vision. Do they have change encryption method

  2. #2
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by padmathilaka View Post
    What has happned to true vision. Do they have change encryption method
    Yes encryptions changes every few seconds

    Works fine with original cards though

    All my systems working fine
    If Evolution works, why so many idiots?


  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    836
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by padmathilaka View Post
    What has happned to true vision. Do they have change encryption method
    today there is some migration going on, suddenly the signal got increased 2 dbw rest everything is fine

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by padmathilaka View Post
    What has happned to true vision. Do they have change encryption method
    nothing happen still same here
    only the 2 HD channesl use Twice keys now but also this works with Dreambox
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    836
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    nothing happen still same here
    only the 2 HD channesl use Twice keys now but also this works with Dreambox
    Thanks Daeng.

    Can we open these 2 HD channels via VLC player

  6. #6
    Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by Daeng
    nothing happen still same here
    only the 2 HD channesl use Twice keys now but also this works with Dreambox
    Yap friend,,.. now still ok...!& how about hd ch. . can u show footprint here...
    Last edited by sarkaboulhtoo; 8th May 2010 at 13:40.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bangalore View Post
    Thanks Daeng.

    Can we open these 2 HD channels via VLC player
    you need DM 7000 with CI slot ans CI cam from Eldsat after you can open this channels
    ore you need any C-line its also share this channels but cfg are non Publik so not easy to find it
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yeah right, and then you explain to us how to watch hd channels on a old dinosaur like the 7000, right? sure you can do that mr. daeng...

  9. #9
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by somchai View Post
    yeah right, and then you explain to us how to watch hd channels on a old dinosaur like the 7000, right? sure you can do that mr. daeng...
    I use Ebox HDTV receiver works fine in CA slot
    If Evolution works, why so many idiots?


  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ahhhh, the ...... Havaaa...nachila....hava.... nachila..

    i am somewhat of sure, that you then explain all of us here, how to cs then with a ci, ok?
    and please, let me alone with your hava hava thing!

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    maybe a newbie explain now a ...... hava engineer how this to be solved, mr. hava stranded in taiwan!

    n, i decided right now, that i not even like you, so only a hint!
    --its not only sid-assignment..its.....

  12. #12
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by somchai View Post
    ahhhh, the ...... Havaaa...nachila....hava.... nachila.. I am somewhat of sure, that you then explain all of us here, how to cs then with a ci, ok?
    and please, let me alone with your hava hava thing!
    My hava is afraid to be alone with you

    I never said I CS I just replied that card working fine in CA slot on EBOX HDTV decoder.
    If Evolution works, why so many idiots?


  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default Truevision

    It seems still they have not changed anything. But ...ure we don't know?

  14. #14
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by padmathilaka View Post
    It seems still they have not changed anything. But ...ure we don't know?
    All channels working fine
    If Evolution works, why so many idiots?


  15. #15
    R-D-I SPONSOR Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Thailand
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default re


    Quote Originally Posted by somchai View Post
    yeah right, and then you explain to us how to watch hd channels on a old dinosaur like the 7000, right? sure you can do that mr. daeng...
    http://www.eldsat.com/Cam-Modules/c3...duct_info.html

    With this CAM MODULE you can use any receiver with CI Slot

    Thats what it is for

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top