Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: digitv

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    ciudad real spania
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up digitv

    This Message is Moderated
    va salut.va rog dava stie cineva ce coordonate trebuie sa aiba antena parabolica (cu motor) pe intelsat 1002 dar sa capteze si alti sateliti (coordonate).locuiesc an spania tomelloso ciudad real.VA MULTUMESC.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Otopeni
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]


    Aliniere trebuie sa o faci pe 1W adica exact pe digi tv, era mai bine daca aveai semnal pe 4w, o reglai mai bine.
    Nu uita sa dai din motor inainte de aliniere comanda pentru 1w
    Offset Triax TDS 110 + montura HH Opticum 3800 (60.0E<->30.0W), LNB Invacom 0.2db,
    VU+ Rules
    Contact Skype: [email protected]

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Otopeni
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    orasul de care se vorbeste etse la -3 grade adica 3w, cel mai apropiat satelit aici este 4w, pe care s eputea face alinierea, deoarce acest satelit nu are semnal in spania ne ramane sa facem alinierea pe 1W.
    Deaorece diferenta de la 3w la 1w este destul de mare motorul nu trebuie lasat pe 0 la aliniere ci trebuie comandat sa se duca 2 grade in este spre 1w pentru o aliniere f buna.

    PS: De ex. pentru Bucuresti folosesc ca reper 26 east(fara comanda spre badr deorece diferenta este de f mica) , pt Galati 28.2 east
    Offset Triax TDS 110 + montura HH Opticum 3800 (60.0E<->30.0W), LNB Invacom 0.2db,
    VU+ Rules
    Contact Skype: [email protected]

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Otopeni
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru a regla ai nevoie de:

    1) un suport perfect vertical cu vedre spre 3w(+/- 45)
    2) motorul perfect echilibrat pe motor adica sa fie perpendicular pe antena.
    masuratorile pentru e verifica perpedicularitatea motirului se fac cu motorul dus pe 0 (go to 0), sa nu uit sa strangi antena pe motor, ca nu cumva sa-ti fuga in timpul manevrelor de aliniere, unde trebuie doar sa misti motorul pe suportul verical si elevatia
    3)dupa montajul motorului, introduci la USALS coordonatele tale exacte, dai din receiver sa se duca pe 1w un post free, de exemplu EUTV, poti regal brut pana apara imagine apoi reglaj fin din setarile de receiver.
    Last edited by dorinelu; 7th May 2010 at 13:07.
    Offset Triax TDS 110 + montura HH Opticum 3800 (60.0E<->30.0W), LNB Invacom 0.2db,
    VU+ Rules
    Contact Skype: [email protected]

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dorinelu View Post
    pentru a regla ai nevoie de:

    1) un suport perfect vertical cu vedre spre 3w(+/- 45)
    2) motorul perfect echilibrat pe motor adica sa fie perpendicular pe antena.
    masuratorile pentru e verifica perpedicularitatea motirului se fac cu motorul dus pe 0 (go to 0), sa nu uit sa strangi antena pe motor, ca nu cumva sa-ti fuga in timpul manevrelor de aliniere, unde trebuie doar sa misti motorul pe suportul verical si elevatia
    3)dupa montajul motorului, introduci la USALS coordonatele tale exacte, dai din receiver sa se duca pe 1w un post free, de exemplu EUTV, poti regal brut pana apara imagine apoi reglaj fin din setarile de receiver.
    corect, nu trebuie sa reglezi antena la punctul zero. aduci motorul pe punctul zero, introduci coordonatele in receptor . apoi comuti pe ce satelit vrei tu, antena dereglata se va duce singura, si o poti regla linistit. (nu trebuie reglata numai pe punctul 0).

    Bafta

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Weissenburg
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default Confirmare

    Sanatate,
    Asa cum spun colegii mai sus am facut si eu cand am instalat motorul HH.
    Locatia mea este pe (destul de exact) 23,5E si reglajul initial l-am facut pe satelitul Astra de la 19,2E. Mergea impecabil intre 30W si 39E (sau mai mult spre E, nu-mi mai amintesc).
    Folositi cu incredere metoda, e temeinic fundamentata teoretic si verificata practic.
    Amiko Alien + 1,15 Al [13E-4,8E-0,8V] pe suport TRIAX + Kathrein CAS60 [5V] + 40"HD Blaupunkt + 43"UHD LG

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top