Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 54

Thread: How to TVR HD?

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default How to TVR HD?

    Salutare!
    Cum as putea sa fac sa mearga o cartela de TVR HD pe un dm800. Am tot incercat diverse emu si nu am reusit sa deschid imaginea.
    Un indiciu ar fi de mareajutor.
    Multumesc.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine merge urmatoare configuratie: card TVR HD, gbox 2.25. ai grija sa modifici linia V:{F0 10} in gbox.cfg. n-ar trebui sa ai probleme.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    newcs+ mgcamd merge fara probleme..

    in /var/tuxbox/config , fisier newcs.xml

    <newCSconfig>
    <readers name="Card Readers">
    <device>
    <name>TVRHD</name>
    <type>sci</type>
    <mhz>357</mhz>
    <node>/dev/sci0</node>
    <parity>odd</parity>
    <reset>normal</reset>
    <export>Yes</export>
    <enabled>Yes</enabled>
    <blocksa>No</blocksa>
    <blockua>No</blockua>
    <blockga>No</blockga>
    <blockc0>No</blockc0>
    <crypto-special>No</crypto-special>
    <PTShandshake>No</PTShandshake>
    <carddetect>yes</carddetect>
    <newcamd_port>34000</newcamd_port>
    <autosid>No</autosid>
    <sid>
    <allow>
    <id>0001</id>
    <id>0002</id>
    <id>000F</id>
    </allow>
    </sid>
    <Seca-PPV>no</Seca-PPV>
    <priority>round</priority>
    </device>

    </readers>

    <radegastserver>
    <enabled>No</enabled>
    <port>16000</port>
    <allow>
    <hostname>localhost</hostname>
    </allow>
    </radegastserver>
    <cache>
    <emm>20</emm>
    <ecm>-1</ecm>
    </cache>
    <httpd>
    <server>
    <port>8083</port>
    <enabled>yes</enabled>
    </server>
    <user>
    <name>newcs</name>
    <password>passnewcs</password>
    <accesslevel>admin</accesslevel>
    </user>
    </httpd>
    <debug>
    <password>NewCSpwd</password>
    <level>normal</level>
    <type>init,general</type>
    <output>console,tcp</output>
    <console_options>normal,init</console_options>
    <tcp_port>1001</tcp_port>
    <tcp_options>normal,init</tcp_options>
    </debug>
    <newcamdserver>
    <enabled>Yes</enabled>
    <name>newcs</name>
    <deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey>

    <user><name>user1</name>
    <password>user1pass</password>
    <hostname></hostname>
    <port></port>
    <au>yes</au>
    <spider>no</spider>
    <sidoverride>no</sidoverride>
    <rate>2</rate>
    </user>

    </newcamdserver>


    </newCSconfig>

    si in /var/keys fisier newcamd.list

    CWS = IP_dream 34000 user1 user1pass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    Last edited by mark21; 7th May 2010 at 12:43.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=mark21;892569]newcs+ mgcamd merge fara probleme..

    dar inpreuna cu cccam+oscam ar merge?este script care le porneste pe toate?

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote=bradu;892585]
    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    newcs+ mgcamd merge fara probleme..

    dar inpreuna cu cccam+oscam ar merge?este script care le porneste pe toate?
    nu, cccam nu stie de tvr hd..

    oscam merge in loc de newcs, dar n am testat.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc cccam iar daca schimb nu s-ar mai conecta la servere.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  7. #7
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand mai mari din TVR vor vom vedea si pe cccam,Se pare ca TVR nu vrea sa fie vazut pe sticla.
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default oscam

    Cardul tvrhd este citit de oscam pe dm800. merge share cu mgcamd; pe acelasi protocol cu linie N, cccam nu cere ecm. trebuie vazut daca in oscam.reader folosind alt protocol (de ex. cccam) atunci cccam stie sa ceara ecm...testing

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge 100% in urmatoarele combinatii:

    - newcs + mgcamd - linie N
    - newcs + incubus - linie N
    - newcs + mbox - linie C (de mbox)

    - oscam + mgcamd - linie CWS si C (de cccam)
    - oscam + incubus - linie N si C (de cccam)
    - oscam + mbox - linie C (de mbox)

    Cine doreste ii pot da linie C din oscam de pe cardul de tvr pentru teste.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default a

    dar cum se poate un card skiit cu oscam+ccam si un card tvr oscam+mgcamd ?in cfg oscam cum.a mai facut cineva?

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bradu View Post
    dar cum se poate un card skiit cu oscam+ccam si un card tvr oscam+mgcamd ?in cfg oscam cum.a mai facut cineva?
    E foarte simplu.
    Metode pot fi mai multe, depinde cum vrei sa il dai mai departe.
    newcamd - cccam; cccam - cccam; newcamd-mgcamd; cccam-mgcamd ...
    Poti seta si ambele newcamd si cccam in oscam.conf si sa il dai la fiecare dupa placul inimii, adica la unii cu linie C la altii cu linie N .

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    configurare oscam ptr cccam si mgcamd:
    oscam.conf
    Code:
    [global]
    nice          = -1
    WaitForCards  = 1
    
    # protocols
    [newcamd]
    key           = 0102030405060708091011121314
    port          = [email protected]:fff720,25900,25910,00000
    oscam.server
    Code:
    #internal reader
    [reader]
    label = tvr
    protocol = internal
    device = /dev/scard(de modificat in functie de dev)
    group = 1
    detect = CD
    mhz = 357
    EMMCache = 1,3,2
    caid = 0500
    Ident = 0500:fff720,25900,25910,00000
    #services = 3 #tvr
    AU = 1
     
    #sau via smargo:
    #serial reader
    
    #[reader]
    #label    = tvr
    #protocol = mouse
    #detect   = CD
    #device   = /dev/ttyUSB0
    #group    = 1
    #services = tvr
    #caid     = 0500
    #Ident = 0500:fff720,25900,25910,00000
    #mhz = 357
    #EMMCache = 1,3,2
    #AU = 1
    oscam.user:
    Code:
    [account]
    user = usertvr
    pwd = passtvr
    group = 1
    uniq = 1
    caid = 0500
    ident = 0500:fff720,25900,25910,00000
    au = tvr
    monlevel = 1
    
    CCcam.cfg
    N: 127.0.0.1 34000 usertvr passtvr 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 2 #TVRHD
    in MGCamd:
    newcamd.list
    Code:
    CWS = 127.0.0.1 34000 usertvr passtvr 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan local
    CWS_INCOMING_PORT = 12000
    CCcam fara OSCam,
    in CCcam.cfg (a se modifica /dev/....)
    Code:
    SERIAL READER : /dev/ttyUSB0 smartreader+
    SMARTCARD WRITE DELAY: /dev/ttyUSB0 10000
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyUSB0 3570000
    B: /dev/ttyUSB0 00
    PIN: /dev/ttyUSB0 0000
    cum spunea si @ovidiumarius combinatiile sunt diverse...il poti da direct din oscam fara a mai trece prin cccam, sau il bagi direct in cccam si il dai ca F:...
    de retinut ca cccam NU DECSHIDE cardul dar il expediaza f bine catre alt client CCcam.{ex pe azbox il deschid cu cccam214+multicas(clientcccam)}

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exemplu de setare oscam pentru 2 carduri (focussat si tvr) cu posibilitatea de a da atat linii N cat si linii C direct din oscam:

    oscam.server :

    [reader]
    label = reader
    protocol = mouse
    detect = CD
    device = /dev/ttyS3
    group = 1
    emmcache = 1,3,2
    services = services1
    caid = 0b02

    [reader]
    label = reader2
    protocol = mouse
    detect = CD
    device = /dev/ttyS2
    group = 1
    emmcache = 1,3,2
    services = services2
    caid = 0500

    oscam.conf :

    # protocols

    [newcamd]
    key = 0102030405060708091011121314
    port = [email protected]:000000;[email protected]:025900
    keepalive = 1

    [cccam]
    port = 11113
    reshare = 2
    version = 2.0.11
    build = 2892

    oscam.user :

    [account]
    user = tvrfocus
    pwd = pass
    group = 1
    services = services1,services2
    caid = 0B02&FFFF,0500&FFFF
    keepalive = 1

    [account]
    user = focus
    pwd = pass
    group = 1
    services = services1
    caid = 0B02&FFFF
    ident = 0B02:000000
    keepalive = 1

    [account]
    user = tvr
    pwd = pass
    group = 1
    services = services2
    caid = 0500&FFFF
    ident = 0500:025900
    keepalive = 1

    Liniile aferente fiind urmatoarele :

    C: your_host 11113 tvrfocus pass # tvr + focuss

    N: your_host 11111 focus pass 0102030405060708091011121314 # focuss
    N: your_host 11112 tvr pass 0102030405060708091011121314 # tvr

    Sper sa ma fi facut inteles.

    P.S.: Pentru o buna functionare e necesar a avea toate fisierele aferente oscam si bineinteles setate (in principal oscam.ac si oscam.services).

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut configurarile si nu-mi deschide deloc imaginea plus ca-mi blocheaza si emulatorul.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  15. #15
    Nostradamus Master
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Down on the corner
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 800 HD cu MgCamd/NewCS pentru TVR HD

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    newcs+ mgcamd merge fara probleme..

    in /var/tuxbox/config , fisier newcs.xml

    <newCSconfig>
    <readers name="Card Readers">
    <device>
    <name>TVRHD</name>
    <type>sci</type>
    <mhz>357</mhz>
    <node>/dev/sci0</node>
    <parity>odd</parity>
    <reset>normal</reset>
    <export>Yes</export>
    <enabled>Yes</enabled>
    <blocksa>No</blocksa>
    <blockua>No</blockua>
    <blockga>No</blockga>
    <blockc0>No</blockc0>
    <crypto-special>No</crypto-special>
    <PTShandshake>No</PTShandshake>
    <carddetect>yes</carddetect>
    <newcamd_port>34000</newcamd_port>
    <autosid>No</autosid>
    <sid>
    <allow>
    <id>0001</id>
    <id>0002</id>
    <id>000F</id>
    </allow>
    </sid>
    <Seca-PPV>no</Seca-PPV>
    <priority>round</priority>
    </device>

    </readers>

    <radegastserver>
    <enabled>No</enabled>
    <port>16000</port>
    <allow>
    <hostname>localhost</hostname>
    </allow>
    </radegastserver>
    <cache>
    <emm>20</emm>
    <ecm>-1</ecm>
    </cache>
    <httpd>
    <server>
    <port>8083</port>
    <enabled>yes</enabled>
    </server>
    <user>
    <name>newcs</name>
    <password>passnewcs</password>
    <accesslevel>admin</accesslevel>
    </user>
    </httpd>
    <debug>
    <password>NewCSpwd</password>
    <level>normal</level>
    <type>init,general</type>
    <output>console,tcp</output>
    <console_options>normal,init</console_options>
    <tcp_port>1001</tcp_port>
    <tcp_options>normal,init</tcp_options>
    </debug>
    <newcamdserver>
    <enabled>Yes</enabled>
    <name>newcs</name>
    <deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey>

    <user><name>user1</name>
    <password>user1pass</password>
    <hostname></hostname>
    <port></port>
    <au>yes</au>
    <spider>no</spider>
    <sidoverride>no</sidoverride>
    <rate>2</rate>
    </user>

    </newcamdserver>


    </newCSconfig>

    si in /var/keys fisier newcamd.list

    CWS = IP_dream 34000 user1 user1pass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

    Am folosit config-ul de mai sus in DM 800 HD, insa nu mi-a functionat.Stii cumva de ce? Mai trebuie o alta setare?Eu folosesc Mgcamd 1,35a/NewCS 1,67 luat direct de pe net.In prealabil am golit fisierele de ceea ce se gasea deja in ele, dar si cu acel continut, tot nu mi-a functionat.Am reusit sa deschid o gramada de programe pana acum cu dreamul meu, insa TVRHD nu.Sunt la al 2-lea card, subscriptia este valida, alte receptoare il deschid...dar la mine nu merge.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top