Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 81
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    in fotoliul din odaie
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default card fransat/tntsat

    Salutare!

    Am un card fransat/tntsat (viaaccess) care mi-ar permite sa vad canalele oficiale franceze hd de pe 19E pe DM800 (enigma2). Teoretic ar trebui sa mearga cu cccam 2.1.3, pe care il am instalat. Card pus in dreambox, cccam restartat, tot de pe sharing imi ia codurile.
    Unde vad si eu un status/log ceva, sa stiu macar ca a luat cardul, daca l-a updatat sau nu, ce e cu el, etc? E vre-un tool sa de diagnostic ceva sa vad si eu ce se intampla?

    Pana acum am fost mereu in configuratzie client, dar as vrea sa-l partajez eventual dupa aia.

    Merci anticipat!

    Sorin

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exista posibilitatea ca in cccam.prio sa fie dat prioritar alt caid si provid decat cel pe care-l are cardul. Verifica CAID card si PROVID si fa o linie de prioritate cu aceste date. Bafta !


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In CCcam.conf modificati si puneti asa

    B: /dev/sci0 00
    SMARTCARD WRITE DELAY: /dev/sci0 100
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 6000000
    SHOW TIMING : yes
    POSTINIT : /dev/sci0 /tmp/postinit 1

    Dupa care save si reboot
    Gigel


  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    in fotoliul din odaie
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, merci!

    Si dupa reboot unde vad daca la luat sau nu? daca il updateaza, etc.

    Sorin

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    In CCcam.conf modificati si puneti asa

    B: /dev/sci0 00
    SMARTCARD WRITE DELAY: /dev/sci0 100
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 6000000
    SHOW TIMING : yes
    POSTINIT : /dev/sci0 /tmp/postinit 1

    Dupa care save si reboot
    Mamo mamo de unde ai scos asta Card de viaccess citit la 600 mhz ... ma gandesc ca vrei sa il prajesti .

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    in fotoliul din odaie
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Please explain

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorinpopa View Post
    Please explain
    TNT e card viaccess, carduri ce nu se pun la frecventa mare (600mhz cum ti-a dat gigel exemplu).
    Problemele ce le ai tu nu tin de setarile cardului ci de setarile/prioritatile din cccam, dupa cum iti spunea si levys - trebuie vazut exact caidul + provid-ul ce se deschide cu cardul respectiv si dat prioritati pe fiecare canal in parte (e simplu fiind doar vreo 18 -20 canale in acel pachet), astfel cardul nu iti va da nici un rateu si cccam va deschide exclusiv de pe card si nu din share.

    P.S.: Sfatul meu e sa il pui in oscam si sa il folosesti de acolo, asa il poti gestiona foarte bine. Alta optiune ar fi pe newcs cu "PTShandshake" activat (obligatoriu pentru cardurile via).

  8. #8
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    TNT e card viaccess, carduri ce nu se pun la frecventa mare (600mhz cum ti-a dat gigel exemplu).
    ...
    Poate vrei sa zici 6 MHz nu 600 ..

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    in fotoliul din odaie
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e ca ma uit in CCcam info-> Entitlements si imi zice 'No card inserted'.
    Nu ar trebui sa-mi apara acolo?

    Am pus cardul cu cip-ul in jos, in sus, la fel. In jos trebuie sa fie, nu?

    Ar trebui sa activez slot-ul de la dm800 cumva?

    Deja sa-l vad ca merge cumva, dupa aia vad cu prio.

    Uite cum am cfg-ul acum:

    DISABLE EMM : no
    SERVER LISTEN PORT : 12000
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    STATIC CW FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
    CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo

    B: /dev/sci0 00
    SMARTCARD WRITE DELAY: /dev/sci0 100
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0
    SHOW TIMING : yes
    POSTINIT : /dev/sci0 /tmp/postinit 1

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci ce frecventa trebuie pana la urma configurata, pentru a citi un card TNT viaccess in slotul intern din dm 7000 ?

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    deci ce frecventa trebuie pana la urma configurata, pentru a citi un card TNT viaccess in slotul intern din dm 7000 ?
    Pune 357 mhz si trebuie sa mearga.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorinpopa View Post
    Problema e ca ma uit in CCcam info-> Entitlements si imi zice 'No card inserted'.
    Nu ar trebui sa-mi apara acolo?

    Am pus cardul cu cip-ul in jos, in sus, la fel. In jos trebuie sa fie, nu?

    Ar trebui sa activez slot-ul de la dm800 cumva?

    Deja sa-l vad ca merge cumva, dupa aia vad cu prio.

    Uite cum am cfg-ul acum:

    DISABLE EMM : no
    SERVER LISTEN PORT : 12000
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    STATIC CW FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
    CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo

    B: /dev/sci0 00
    SMARTCARD WRITE DELAY: /dev/sci0 100
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0
    SHOW TIMING : yes
    POSTINIT : /dev/sci0 /tmp/postinit 1
    Pai tu nu ai nici o frecventa setata.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    in fotoliul din odaie
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am pus
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 3570000
    si tot nimic...

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    in fotoliul din odaie
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ls /dev/sci0
    No such file or directory

    E de naspa?

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc de aproape un an acest card in dm500 in felul in care am zis mai sus.
    Acum arata asa

    card reader /dev/sci0
    handled 523(523) ecms and 0(0) emms
    Viaccess card
    Caid 500
    Cardserial 11****
    ident fff400 - 11f48b
    ident 30b00 - 11f48b
    valid from 9-8-2009 untill 8-8-2013

    A, l-am activat in receptorul lor strong, 2-3 minute acolo, dupa care n-am mai avut nevoie de acel receptor. Nu stiu daca poate fi activat in dm.

    In oscam nu am reusit sa-l fac sa mearga. Acum e direct pe cccam 2.13,imagine gemini 4.70.
    Gigel


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top