Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor configurare cccam si mgcamd

    Bun gasit!

    As avea nevoie sa realizez urmatoarea configuratie: pe un dm800 sa rulez cccam exclusiv ca server (fara sa faca si decodarea efectiva a programelor), iar ca si client de cccam sa folosesc mgcamd (practic sa fac o linie F in cccam si sa adaug linia C in mgcamd, care se va ocupa de "deschiderea" programelor). Este cumva posibil sa rulez CCcam doar ca server?

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E foarte simplu: ce vrei tu, nu se poate!

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviurosioara View Post
    Bun gasit!

    As avea nevoie sa realizez urmatoarea configuratie: pe un dm800 sa rulez cccam exclusiv ca server (fara sa faca si decodarea efectiva a programelor), iar ca si client de cccam sa folosesc mgcamd (practic sa fac o linie F in cccam si sa adaug linia C in mgcamd, care se va ocupa de "deschiderea" programelor). Este cumva posibil sa rulez CCcam doar ca server?
    Gaseste un pc amarat, pune linux pe el si tine acolo serverul de cccam iar pe dream pui mgcamd cu suport cccam.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat eu combinatia sbox-cccam-mgcamd ptru tvrhd.
    nu deschide,cu toate ca arata ecm ok din serverul unde este tvr,+ca moare si cccam-ul.
    350 kg de scule!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Citisem pe undeva ca ar merge pornite eventual in ordinea newcs, mgcamd, ccccam... O sa mai incerc si varianta asta.

    Inca o intrebare: e adevarat ca ar merge card N3 direct pe newcs+cccam pe protocol radegast?

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviurosioara View Post
    Citisem pe undeva ca ar merge pornite eventual in ordinea newcs, mgcamd, ccccam... O sa mai incerc si varianta asta.

    Inca o intrebare: e adevarat ca ar merge card N3 direct pe newcs+cccam pe protocol radegast?

    Daca setezi DVB API: -1 o sa functineze doar ca server nu va mai face decodare.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si cum ia linia in mgcamd?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu as vrea sa pun F in ccccam.cfg si cu mgcamd1.35a sa pun G { 32 } si sa pun linia C in cccam.list. O fi functional?

  9. #9
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Si cum ia linia in mgcamd?

    Cum adica? ultimul mgcamd stie client de cccam, am incercat mai demult, dar nu mai stiu cum ca nu am fost multumit ecm time fiind mult mai mare.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Cum adica? ultimul mgcamd stie client de cccam, am incercat mai demult, dar nu mai stiu cum ca nu am fost multumit ecm time fiind mult mai mare.
    Asta este ceva nou pentru mine. Ultima versiune MGcamd pe care o stiu este 1.31, dar nu-mi aduc aminte sa fi vazut ceva referitor la cccam prin documentatie. Care este sintaxa liniei care se pune in mgcamd pentru a lua o linie din cccam? E vreo instructiune nedocumentata?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit si eu sa folosesc mgcamd ca si client de CCcam. Daca nu ma insel era cu versiunea 1.35

  12. #12
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum am citit si eu documentatia MGcamd 1.35a si cica ar trebui sa mearga cu CCcam pe post de server (cel mult vers 2.1.1):

    mg_cfg
    G: { 32 }
    P: { 00 }
    # Pentru diferite modele de nagre
    F: { 01 }
    Pana aici e clar dar linia catre CCcam cum se pune? Care este sintaxa?

  13. #13
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata, am gasit

    CCcamd.list
    C: IP_linie port user pass


    Testez diseara.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pot folosi linii C direct in Mgcamd ver 1.35a.
    Totusi la mai mult de 5 linii introduse incepe mai mult sa "gandeasca" pana deschide.
    Mai mult, daca liniile C provin de la Servere CCCam de versiune mai mare de 2.1.1 atunci Mgcamd 1.35a nu va putea deschide nimik de la acea linii!
    Cccam simultan (concomitent) cu Mgcamd nu merge!
    Mgcamd 1.35a deschide greu si providerii ce se descid inca cu key! Verificat de mandea!
    O solutie pentru initiatorul postului: Router TOPEX (Mainboard Asus WL500G) cu Server de CCCam 2.1.1 (aprox 100RON) pus in reteaua interna cu liniile F si C primite.
    Pe DM800 folosit MGCAMD 1.35a si pusa o linie C de la Router TOPEX precum si liniile C care vin de la servere vers <= 2.1.1 (astea ar trebui sterse din roterul Topex)
    p.s. @SatWien - Mgcamd poate fi doar client de cccam, nu poate fi si server !
    Last edited by hotmtk; 5th May 2010 at 16:32. Reason: Later edit

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am stat si-am facut teste. Concluzia principala: cccam si mgcamd merg impreuna. Pentru ca cccam sa fie exclusiv server se seteaza DVB API: -1 asa cum banuiam. Multumiri lui @stailus pentru sfat.

    Mgcamd 1.35a merge ca si client de cccam. G { 32 } neaparat, iar liniile C in cccam.list.

    Partea super tare e ca asa a mers tvr hd in share, de la careva cu cccam

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top