Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: digital+

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default digital+

    Salut!
    Am un dm500 si vreau sa-mi achizitionez o cartela de digital+ 19E. Am server pe cccam, as dori sa stiu inainte sa-mi achizitionez, ce setari ar trebui sa fac pt o astfel de cartela.
    Am in server o cartela de romani dar nu prea discuta restul cu tine si nu vad tot.
    Multumesc.
    Happy sharing.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fone View Post
    Salut!
    Am un dm500 si vreau sa-mi achizitionez o cartela de digital+ 19E. Am server pe cccam, as dori sa stiu inainte sa-mi achizitionez, ce setari ar trebui sa fac pt o astfel de cartela.
    Am in server o cartela de romani dar nu prea discuta restul cu tine si nu vad tot.
    Multumesc.
    Happy sharing.
    pentru a fi citita direct cu CCcam de la versiunea 2.1.1 in sus cardul trebuie sa fie SECA ,daca achizitionezi un card N3 ,trebuie sa ii scoti bk ,deci e mai complicat ...
    Dreambox_82

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt Astra poti sa-ti iei card D+ de seca care merge din start cu cccam fara setari speciale sau daca vrei si canalele HD (care pachet e mai cautat si primesti absolut orice pt. el la schimb) iti trebe card de nagra3 care merge doar cu datele de imperechere bk si rsa (se citeste cu sbox pt ca cccam nu citeste card nagra apoi din sbox dai la cccam);
    pachet D+ cu toate canalele HD e destul de greu de obtinut de la un peer serios si nu fakeri, eu de ex. am oferit pe diferite forumuri la schimb pt. pachetul HD de la D+ urmatoarele carduri Hello HD Full, Polsat HD, Digi N3 (2 caid-uri), UPC Full, Tivusat full, Tv Cabo Full HD si nu s-a gasit nici unul serios care sa nu-ti taie linia peste 2 zile astfel ca il primesc doar in Hop2

    Living an analog lifestyle in a digital world

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intentionez sa iau si pachetul HD pt ca mai am un dm800.
    Au canale bune D+.
    Ma puteti indruma catre un tutorial pentru configurare... as fi profund recunoscator.
    Canale vad putine si hop mare, tre sa ai un server serios.
    Multumesc pentru tot.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Espańa
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fone View Post
    Intentionez sa iau si pachetul HD pt ca mai am un dm800.
    Au canale bune D+.
    Ma puteti indruma catre un tutorial pentru configurare... as fi profund recunoscator.
    Canale vad putine si hop mare, tre sa ai un server serios.
    Multumesc pentru tot.
    Tutorial nu cred sa gasesti!Singur la fel,nu prea cred sa reusesti!
    Deci va trebui sa trimiti i-plus-ul prin polonia sau, am inteles ca sunt si prin Madrid ceva meseriasi,bineinteles contra cost!
    Bafta

  6. #6
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mig31 View Post
    Tutorial nu cred sa gasesti!Singur la fel,nu prea cred sa reusesti!
    Deci va trebui sa trimiti i-plus-ul prin polonia sau, am inteles ca sunt si prin Madrid ceva meseriasi,bineinteles contra cost!
    Bafta
    Intradevar este cineva in madrid care mi-a extras mie bk$rsa.Care aveti nevoie bagati pm si va pun in contact.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    pt Astra poti sa-ti iei card D+ de seca care merge din start cu cccam fara setari speciale sau daca vrei si canalele HD (care pachet e mai cautat si primesti absolut orice pt. el la schimb) iti trebe card de nagra3 care merge doar cu datele de imperechere bk si rsa (se citeste cu sbox pt ca cccam nu citeste card nagra apoi din sbox dai la cccam);
    pachet D+ cu toate canalele HD e destul de greu de obtinut de la un peer serios si nu fakeri, eu de ex. am oferit pe diferite forumuri la schimb pt. pachetul HD de la D+ urmatoarele carduri Hello HD Full, Polsat HD, Digi N3 (2 caid-uri), UPC Full, Tivusat full, Tv Cabo Full HD si nu s-a gasit nici unul serios care sa nu-ti taie linia peste 2 zile astfel ca il primesc doar in Hop2
    salut
    vreau sa vb cu tine dar nu mai am nr tau
    boy2good

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut !

    Banuiesc ca daca iti iei D+ si mai vrei si HD ...ai bani !

    Nu vorbim aici de 100-200 de euro nici de 400-500 de euro vorbim deja de la 900 de euro in sus ( pe an ) ...si daca ai posibilitatea de a cheltui acesti banii pe un card atunci precis mai ai vreo 100 in buzunar sa ii scoti BK si RSA .

    aici totul fara complicatii fara probleme :

    http://www.boxkey.eu/

    Numai bine !

  9. #9
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fone View Post
    Intentionez sa iau si pachetul HD pt ca mai am un dm800.
    Au canale bune D+.
    Ma puteti indruma catre un tutorial pentru configurare... as fi profund recunoscator.
    Canale vad putine si hop mare, tre sa ai un server serios.
    Multumesc pentru tot.
    Cauta-ma pe prv cand ai toate datele ( rsa bk) si iti configurez serverul
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si in romania se scoate f frumos bk si rsa
    350 kg de scule!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru info, m-am informat, am sa i-au o cartela.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post

    http://www.boxkey.eu/

    Numai bine !
    Tipul este de incredere. Pe alte boarduri are numai critici pozitive. Cere 60 Eur. pentru bka/rsa + re transport conserve. La re transport se poate renunta...
    Pentru Ro sigur exita alti specialisti.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top