Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default EPG dreambox in romana pt DIGI

    Salut,

    Folosesc un dm800 cu gemini 4.70 instalat in flash. Pe canalale DIGI transmise in mai multe limbi, EPG-ul este in limba maghiara (si pe alte imagini care le-am folosit este tot la fel).
    Intrebarea mea este daca se poate face ceva pt a avea EPG in romana pe toate canalele.

    Multumesc pt orice ajutor!

  2. #2
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mda, in ciuda faptului ca firma a pornit din RO si ca probabil cei mai multi clienti ai lor sunt romani, au pus EPG in limba preferata a sefului/intemeietorului
    Iti trebuie un EPG.dat care sa aiba ghidul in limba romana, dar nu stiu daca s-a obosit careva sa-l faca.
    In space no one can hear you screaming.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E foarte simplu asta, descarci limba romana pentru imaginea respectiva a Dm-ului, selectezi apoi la limbi -Romana, un reboot, si happy end.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    E foarte simplu asta, descarci limba romana pentru imaginea respectiva a Dm-ului, selectezi apoi la limbi -Romana, un reboot, si happy end.
    Ce spui tu este valabil pentru dm500, pentru dm800 nu exista imagine localizata pentru Romania.
    Gigel


  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu exista nici o imagine pt dm800 localizata pt Romania?
    Nu se poate modifica un fisier din e2 pt a da prioritate la limba romana, am vazur pe un forum ca s-ar putea modifica un fisier din enigma, dar cred ca era pt dm500.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a rezolvat problema asta?
    are cineva o solutie sa afiseze in EPG default la RCS limba RO?

    merci

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by SpaceDebris View Post
    Mda, in ciuda faptului ca firma a pornit din RO si ca probabil cei mai multi clienti ai lor sunt romani, au pus EPG in limba preferata a sefului/intemeietorului
    Iti trebuie un EPG.dat care sa aiba ghidul in limba romana, dar nu stiu daca s-a obosit careva sa-l faca.
    Concluziile sint gresite !

    Daca receptorul tau nu suporta epg in limba romana, nu inseamna ca nu este transmis si in limba romana !


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    syn Levys
    cum facem pe DM800 (SE) sa facem sa afiseze default romana?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,cu openpli functioneaza.testat de mine
    DM 800HD sat+cable,DM 500 ,Humax 5400,SS2 Rev2.3,SS2 USB,,Nokia DBOX2 SAT+CABLE,Strong 6125,Philips DSX 6072, primafocus1.8m, Inverto 0.3 db

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    syn Levys
    cum facem pe DM800 (SE) sa facem sa afiseze default romana?
    Asta nu stiu, dar pe dm500 merge pe orice imagine, pe echosmart la fel, pe conservele digi la fel. N-am idee cum arata un dm800se, poate trebuie sa mai testezi imagini care au suport in lb. romana, n-am avut "norocul" sa ma joc cu un dm800 SE.

    Problema e in receptoare, de transmis se transmite sigur.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  11. #11
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Levys: Bine ca ai dezgropat un post de acum doi ani. Intre timp s-au mai schimbat unele lucruri...
    In space no one can hear you screaming.

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Scuze, n-am citit data decat la cel de dinaintea mea, desi ti-am dat tie quote.

    sorry....


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  13. #13
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SpaceDebris View Post
    @Levys: Bine ca ai dezgropat un post de acum doi ani. Intre timp s-au mai schimbat unele lucruri...
    Adică este suport pentru limba romnă pe E2 pentru DM 800HD?
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SpaceDebris View Post
    @Levys: Bine ca ai dezgropat un post de acum doi ani. Intre timp s-au mai schimbat unele lucruri...
    Este ceva pentru EPG in Romana pe Gemini E2?
    vasile_turcu yahoo.com

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top