Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu telcomanda DIGI

    Salut.
    Am si eu digi tv si de la un timp am probleme cu telecomanda, in sensul ca la un moment dat put si simplu nu mai raspunde comnezilor, oricat de aproape as duce-o fata de receptor (care apropo e HSS - 1160NA ), dupa un timp isi revine si tot asa.
    Am incercat cu alte cateva baterii care eram sigur ca sunt bune si tot asa...mai nou am devenit ceva mai agresiv si o mai lovesc incet de masa , de un pumn si merge...dar ma gandesc ca n-o sa mearga la infinit, asa ca ce ma fac? Parerea mea e ca e vreun contact imperfect p-acolo, dar mi-e frica s-o dechid ca nu vad nici un surub si nu vreau s-o stric.
    S-a mai intalnit cineva cu problema?
    Credeti ca merge inlocuita cu o telecomanda universala?
    Multumesc pt orice raspuns care mi-ar putea fi de ajutor

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cuculand
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge cu telecomanda universala.
    Eu am Medion la 10 euro. (MD 4689)
    Sigura problema este ca nu ai toate facilitatile de pe cea originala sau nu am avut eu codul de programere corect,oricum poti sa si programezi manual (buton cu buton) daca cea originala mai functioneste!
    Succes.

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,783
    Posts Thanks / Likes

    Default

    are la vitacom ...ca este identita cu Xcruiser-u comercializat de ei....sau...iti pot furniza alta noua la pretu de 20 RON +taxe postale.
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am observat ca am aceeasi problema. Dar in loc sa trantesc comanda, am inchis si deschis receiverul de la butonul din spate si merge!
    S-ar parea ca la mine problema nu e de la telecomanda si e tot un HSS - 1160NA.

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratilor dar Digi nu mai da garantie la telecomenzi
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba da mai piciule da sa sti

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    373
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are Bogdan-Box una de vanzare ,e originala si sigitala,cere o sticla de wisky pe ea.Cauta prin topicuri.
    BOOM TV betatester !

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @root - mersi de alternativa, o sa incerc acasa, acum sunt la scoala ...oricum o varianta mult mai eleganta

    @Radu - as sta sa caut prin topicuri dar eu nu sunt in ro deci cam greu sa iau legatura cu el , chiar as fi dat o sticla de whiskey pe ea

    @cucu - daca nu merge altceva, o sa cumpar o telecomanda universala asa cum mi-ai sugerat...ai putea sa imi explici un pic mai pe larg cam ce presupune programarea unei telecomenzi universale? nu am mai avut contact cu nici una pana acum . multumesc mult

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este o telecomanda universala One for All care se programeaza cu originala fata'n fata model urc7560 si efectiv copie originala comanda cu comanda , poti gasi detalii la www.oneforall.co.uk , ar trebui sa mearga dar nu bag mana in foc . daca nu esti in rom poate poti sa-ti una de pe ebay . pot sa verific daca merge , da-mi de stire . Noroc bun

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ii cam dau dreptate lui @root.
    Si eu cred ca problemele nu vin de la telecomanda. S-ar parea ca mai repede vine de la conserva. Si eu am patito de vreo doua ori intro luna.

    Eu cred ca se blocheaza softul si nu mai ia nici o comanda un timp de. Daca il lasi asa isi revine dupa un timp din nou. Dar daca nu ai rabdare il opresti de la intrerupatorul din spate si merge dupa asta din nou vreo saptamana doua.

    Conserva este foarte instabila, cel putin la mine.

    Bafta si sa auzim numai de bine!

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Well, oameni buni se pare ca este de la telecomanda pana la urma...
    Am incercat cu receptorul altcuiva pus la mine si mergea perfect (in sensus ca se pupa bine cu antena dar nu si cu telecomanda). Cand am incercat telecomanda lui pe receptorul meu a mers din nou bine.
    telecomanda mea pe receptorul lui....ioc....
    Deci e clar, tre sa ma apuc sa caut telecomenzi universale...credeti ca orice model care este bu pt digital receivere s-ar potrivi? ...multumesc de sfaturi celor care au raspuns.

    PS : Mai nou, telecomanda de la digi, cea care nu merge, imi actioneaza DVD/DivX Playerul....cu butonul de pornit oprit pot sa inchid si sa deschid tavita pt DVD ...nu stiam ca are si astfel de "puteri" dar ma rog...

    Ah si inca o chestie pe care am mai incercat-o si anume oprirea din spate a receptorului...dupa cateva dati cand am incercat si nimic, mi-a aparut "First Installation" si nu mai mergea nimic, nici un buton de pe receptor in afara de cel pornit/oprit...nu vi se pare un pic cam ciudat ca la "First Installation" butoanele celelalte sunt dezactivate?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. problema cu digi tv si ploaia
    By nmihai in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 62
    Last Post: 2nd August 2010, 14:12
  2. problema Digi TV
    By nmihai in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 5th July 2006, 04:15
  3. telcomanda echostar>strong
    By kozokar in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 10th March 2006, 12:36
  4. problema semnal rec digi
    By bogdy00007 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 6th December 2005, 12:03
  5. Problema sonor digi tv
    By silvusat in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 8th November 2005, 08:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top