Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default Crapa mereu CCcamul ce sa-i fac?

    am de catva timp probleme cu ccamul 2.13.crapa mereu se deconecteaza.vad clinetii deconectati dar nu toti numai cate unii si nu intro ordine anume e totul la intamplare.
    folosesc oscam+ccam
    in slotul dm800 am un card tivusat si pe smargo dolce.
    dreamboxul e original.am facut si swap pe usb dar degeaba.
    poate fi vreun client care umbla cu smecherii de imi blocheza ccamul?vreun card fake sau stiu eu ce alte prostii?

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta pare problema de retea ...
    Incearca sa legi serverul direct la net pentru 30-40 minute si vezi daca face la fel.

  3. #3
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Asta pare problema de retea ...
    Incearca sa legi serverul direct la net pentru 30-40 minute si vezi daca face la fel.
    serverul e direct legat la net prin router adsl.nu am switchuri sau alte hub-uri intre.
    fac mai mereu dowload de pe net si nu se intrerupe niciodata.cred ca netul e ok.
    poate doar in upload sa fie problema?
    sa schimb DNS?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    serverul e direct legat la net prin router adsl.nu am switchuri sau alte hub-uri intre.
    fac mai mereu dowload de pe net si nu se intrerupe niciodata.cred ca netul e ok.
    poate doar in upload sa fie problema?
    sa schimb DNS?
    Dane, ai probat doar ciccia, fara oscam ?
    se bloca si la mine(newcs-ul), dar aku merge cccamu(2.1.3) fara alt ajutor

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Porneste CCcam cu optiunea -dvt in fereastra telnet si urmareste acolo ce se intampla. Daca traficul este prea mare, probabil ai prea multe linii sau ai dat peste vre-un server comercial care iti face trafic la greu.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default numarul de carduri ?

    Nu cumva ai numarul de carduri mult prea mare ?
    Incearca sa reduci sub 2000.
    Last edited by Levys; 1st May 2010 at 14:09.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,aceasi problema am avuto si eu ,se pare ca dm800 nu face fata la un trafic prea mare si cade reteaua,acum am mutat serveru pe ubuntu si merge beton cu acelasi numar de linii la care dm800 nu facea fata,merge fara reboot cu saptamanile fara probleme in schimb pe dm800 mai ales in weekend sau la etapa la italieni dumineca cand toti erau pe supercalcio pica serveru la greu

  8. #8
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levys View Post
    Nu cumva ai numarul de carduri mult prea mare ?
    Incearca sa reduci sub 2000.
    cum se reduce numarul de carduri?
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    cum se reduce numarul de carduri?
    Punand prioritati sau ignore pe fiecare linie in parte .

  10. #10
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am bagat de seama ca in momentul in care crapa cccamul.crapa doar partea de share nu si partea care citeste cardurile.
    va explic dreamul blocat decodoeaza numai de pe locale.din afara nu intra nimic.
    am mai bagat de seama ca in momentul cand face figuri dreamul este ca si deconectat de la net.daca incerc sa descarc vreun addon sau sa intru prin telnet nu pot intra in dream.
    am sa fac probe mai tarziu sa vad cum fac.as trece pe linux dar nam deocamdata un pc adaptat.
    o sa ma uit sa cumpar un mini pc bun pt share.

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    am bagat de seama ca in momentul in care crapa .
    o sa ma uit sa cumpar un mini pc bun pt share.
    Apropo,ce ar fi si cat ar costa o alternativa pt s....re in afara de dm?

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default







    188 EURO fara HDD si memorii.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    legat de problema asta vin si eu cu o cerere de ajutor, vreu niste linkuri ceva de unde ma pot lamuri cam cum sta treaba cu instalarea cccam pe pc, cum se instaleaza, configureaza, treburi din astea. multumesc.


  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcmsi View Post
    legat de problema asta vin si eu cu o cerere de ajutor, vreu niste linkuri ceva de unde ma pot lamuri cam cum sta treaba cu instalarea cccam pe pc, cum se instaleaza, configureaza, treburi din astea. multumesc.


    Faci doar partea pentru cccam daca te intereseaza doar asta.
    Zilele urmatoare voi pune si combinatia cccam _ oscam _ mbox

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    multumesc pentru ajutor, dar... limbi straine.
    am nevoie de un howto amanuntit, care sa arate pas cu pas ce trebuie facut, daca exista, asa ca pentru mai putin cunoscatori de linux.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top