Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default cam care stie nagra 2-3?

    exista vreun cam care stie nagra 2-3,in afara de camurile oficiale nagra care se dau doar la operatori?
    gen diablo,trex...
    350 kg de scule!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fanta are oficial Nagra.
    SHALOM

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ar fi culmea ca fanta sa nu aiba cam oficial nagra
    banuiesc ca astea se dau exclusiv la operatori ptru teste.
    asa sunt si in spania la operatorul digital+.
    eu vb de megacamurile de pe piata gen diablo)
    350 kg de scule!

  4. #4
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    dupe cum s-a laudat Fanta ar fi posesor dar cum e in silenzio stampa ... . risca un p.m poate-l stirnesti si mai aflam si noi ce si cum.
    O fi asta!? http://www.marconidigital.com/produc...oducts_id=1292 Polsatu e Nagra 3
    Sau asta http://www.digicams-uk.com/prod123.htm
    Asteptam o comfirmare "a la Fanta"
    Nu sant exclusive...ci doar SCUMPE
    Last edited by STARTREK1; 30th April 2010 at 22:43.
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes
    350 kg de scule!

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    RAI-lanseaza in cursul lunii mai(19 probabil) un cam Nagra pentru cardul de Tivůsat si se va gasi in comert in Italia!

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    RAI-lanseaza in cursul lunii mai(19 probabil) un cam Nagra pentru cardul de Tivůsat si se va gasi in comert in Italia!
    mda,dar tivusat ca si HD+ germany,au bk si rsa universale!
    am eu un card HD+.
    350 kg de scule!

  8. #8
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nagra3 merge pe matrix cu soft neo.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    mda,dar tivusat ca si HD+ germany,au bk si rsa universale!
    am eu un card HD+.
    RSA e public iar BK ...e la indemana oricui.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    tulcea
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default parca stiu de asa ceva

    am sa caut la cineva
    parca are unul oficial
    caut persoana si vorbim pe seara
    acu nu sunt in localitate
    te intereseaza?

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    nagra3 merge pe matrix cu soft neo.
    ai probat tu

    @lucianus,iau camul numai daca merge cu cardu N3
    350 kg de scule!

  12. #12
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt sperante si pt cei care au televizorul cu CI ( common interface ) pentru a putea introduce un CAM unde sa pui tu cartela de nagra

    http://www.samsung.com/it/microsite/samsungcam/




    deci problema e sa scrii in softul CAM-ului BK-ul si RSA-ul de la cartela ta de nagra



    http://www.avmagazine.it/news/televi...euro_3486.html



    dar ca sa mearga aia trebuie scrisa pe card BK-ul si RSA-ul de la cardul de nagra si inca nu am auzit de loader pt update de date pe acest CAM

    viitorul suna bine totusi
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  13. #13
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    ai probat tu

    @lucianus,iau camul numai daca merge cu cardu N3 gigi.
    au probat spanioli cardurile lor.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    au probat spanioli cardurile lor.
    am un matrix reloaded pe undeva,ai cumva un link ptru binar sa il incerc
    am bk si rsa
    350 kg de scule!

  15. #15
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    am un matrix reloaded pe undeva,ai cumva un link ptru binar sa il incerc
    am bk si rsa
    am linkuri dar e necesara inregistrarea
    cauta cu gogu sr4neo incearca toate rev.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top