Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: viasat nature

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default viasat nature

    Viasat nature
    12608 H 27500
    sirius 4,8
    are subtitrare in lb. romana




    Uploaded with ImageShack.us

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    Viasat nature
    12608 H 27500
    sirius 4,8
    are subtitrare in lb. romana




    Uploaded with ImageShack.us
    La mine merge numai sonorul si subtitrarea dar fara imagine , am card in hop 1

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi de info, merge foarte bine si cu subtitrare si cu imagine.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    La mine merge numai sonorul si subtitrarea dar fara imagine , am card in hop 1
    incearca cu un cccam.prio sau daca ai m**x prio.list
    trebe sa mearga !

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    incearca cu un cccam.prio sau daca ai m**x prio.list
    trebe sa mearga !
    Nu vrea sa mearga am scos si prio list dar nu vrea,se inverzeste pe ND imi arata hop 1 dar degeaba si totusi cu cardul de la peerul respectiv deschid multe prog din Telenor in hop 1

    Poate are careva un prio pt dm 800...face un mare bine,sau alte idei...multumesc

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am in hop1 de la cineva si imi apare programul de 2 ori unul il deschide si altul nu vezi da si tu o scanare poate o sa gasesti unul care sa iti mearga si tie

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat,am pus la coada C -090f:000000 si acum imi vine din hop 2 tot asa am facut si cu alte programe care nu-mi deschideau spre exemplu BRAVA HD ,o fi bine rau nu stiu asa am pus la liniile C
    no { 0:0:1,0100:00006d,0500:000000,0500:018820,0500:009 c00,0100:000000,0500:00a000,0500:010c30,0500:011c0 0,0500:015000,0500:019410,0500:01ac00,0500:020a10, 0500:020a20,0500:020a30,090f:000000

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Am rezolvat,am pus la coada C -090f:000000 si acum imi vine din hop 2 tot asa am facut si cu alte programe care nu-mi deschideau spre exemplu BRAVA HD ,o fi bine rau nu stiu asa am pus la liniile C
    no { 0:0:1,0100:00006d,0500:000000,0500:018820,0500:009 c00,0100:000000,0500:00a000,0500:010c30,0500:011c0 0,0500:015000,0500:019410,0500:01ac00,0500:020a10, 0500:020a20,0500:020a30,090f:000000

    bine ca ai reusit.
    bafta!

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu vad doar negru si subtitrarea.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Cool !

    Quote Originally Posted by Levys View Post
    eu vad doar negru si subtitrarea.
    Si la mine e asa!

  11. #11
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine este Ok, deschide din Hop2!

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romero69 View Post
    Si la mine e asa!
    @levys si @romero69 cand dati pe canal ce arata pe iconita? e cu verde ? si daca da trebuie sa arate si peerul de la care vrea sa decodeze....daca arata asa puneti ca mine la coada liniei C a peerului respectiv care are iconita cu verde si nu deschide
    C: XXXXX.XXXX.XXXXX no { 0:0:2, 090f:000000}

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu vrea. La fel se face verde iconita. Am pus chestia aia pe rand la vreo patru linii, una dupa alta si degeaba.
    LE: si-a dat drumul dupa un minut si ceva. Fara chestiile alea la final. Dar ingheata imaginea.
    SHALOM

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa ce am blocat 22 de linii ce aveau carduri viasat una cate una ... in sfarsit am gasit un card care deschide in hop2
    Last edited by stargate99ro; 2nd May 2010 at 19:03.

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default offf !

    -niciodata nu mi-a mers viasatul decat cel nordic, probabil nu am ce trebuie in aceste linii, iar de hop2 nu poate fi vorba nu mai sint prin server !

    -poate asta explica si ecranul negru pe care vad doar subtitrarea.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top