Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum verific daca DM 500 este conectat la NET ??

    Salutare

    Domnilor, cum verific acest lucru ?.......stiu si am facut cu butonul albastru...instalare addons....si conectare la serverului ihaveadreambox ..... daca se conecta insemna ca pot iesi cu el pe net ....

    DAR am inteles ca acest site nu mai merge la nimeni direct de pe DM (la mine cel putin nu merge) .....CUM pot altfel vedea daca ies sau nu cu DM pe net ?

    Multumesc

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Banuiesc ca vrei sa verifici conectarea la Internet ...
    Cel mai simplu deschide o sesiune telnet pe Dreambox, si da-i un ping pe o pagina de Internet. Sau, daca vrei neparat sa verifici direct cu telecomanda, instaleaza-ti un plugin care are nevoie de Internet (Weather plugin, Tuxwetter,...) si vezi daca merge.

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In calculator :

    Start > Run > Cmd > Telnet > o > IP-ul dreamului >login: root , password: parola de root > ping www.yahoo.com


    Daca merge netul iti apare :

    ~ > ping www.yahoo.com
    PING www.yahoo.akadns.net (68.142.197.82): 56 data bytes
    64 bytes from 68.142.197.82: icmp_seq=0 ttl=54 time=120.3 ms
    64 bytes from 68.142.197.82: icmp_seq=1 ttl=54 time=121.1 ms
    64 bytes from 68.142.197.82: icmp_seq=2 ttl=54 time=119.2 ms

    pentru a opri pingul apesi tastele Control (CTRL) si C simultan .

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de unde iau aceste pluh-in-uri de Internet (Weather plugin, Tuxwetter) .....si unde le instalez (in ce director) cu FTP -ul ?

    Romeo


    Vreau sa vad daca DM se conecteaza la net atat si nimic mai mult
    bucuresti, 0.9 m.

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E greu tare cu telenet .

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    site-ul "i-have-a-dreambox" merge direct pe dream, chiar acum am testat. Mai au ei uneori probleme dar acum merge.


  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca spui ca merge atunci e foarte simplu.....eu stiam ca nu prea mai merge.....o sa incerc diseara !
    bucuresti, 0.9 m.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In calculator :

    Start > Run > Cmd > Telnet > o > IP-ul dreamului >login: root , password: parola de root > ping www.yahoo.com
    Eu inteleg ca la inceput e mai greu, nici eu nu stiu o multime de chestii, da mai simplu decat a explicat KB nu se poa' ...
    lasa frate pluginurile si alte prostii si incearca secventa de mai sus.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. daca mai este cineva cu Digiquest
    By gabeetzuu in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 22nd May 2008, 07:07
  2. Daca stie cineva Diablocam cu Humax HD2000...este OK?
    By liniuta in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 23rd November 2006, 07:38
  3. Pentru RZ daca este din Brasov, daca este altcineva din Bv
    By adryan_mircea in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 7th November 2005, 19:54
  4. receptor conectat la PC = ?
    By OREZ in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 20th October 2005, 17:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top