Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox 500 kaput

    mi-a dat cineva un dreambox 500 care in momentul cand il porneam aparea imaginea dream apoi incerca sa initializeze ccam dupa care se stingea si o lua de la capat.
    am incercat sa-l cuplez la FTP si nu vrea
    cu cablu serie vrea sa-l vada dar cand incepe flasul se opreste dupa cateva momente cu un mesaj de eroare cum ca userul a oprit flasul...
    de sters il sterge (defapt l-am sters si acum nu mai apare nici ce aparea inainte la pornire)
    cum am cativa ani decand nu m-am mai interesat de dreambox dati-mi si mie niste idei ca sa nu pierd prea mult timp, oricum ceea ce fac (daca s-o putea) pt propietarul dremului e gratos.
    si as mai intreba cum stiu daca e un dream adevarat sau o copie ? dreambox 500 S. ?
    mersi

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default incearca

    incearca cu un alt alimentator, de la un alt dream. Si eu am patit asa si era doar alimentatorul. Costa aprox 30 ron unul nou, dar prima data incearca sa vezi daca merge cu alt alimentator.

    Bafta !


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  3. #3
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levys View Post
    incearca cu un alt alimentator, de la un alt dream. Si eu am patit asa si era doar alimentatorul. Costa aprox 30 ron unul nou, dar prima data incearca sa vezi daca merge cu alt alimentator.

    Bafta !
    mersi de raspuns, am sa incerc dar nu cred ca este alim pt ca am facut cu cablu serie un backup si a stat nestins pana la capat adica vo 10 min cred ca este stricata imaginea, problema e ca nu vrea sa accepte alta
    vre-o idee poate cu JTAG, (despre fisierele care-mi trebuie etc etc)

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    255
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si cu o versiune mai veche de DreamUP.

  6. #6
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi
    am sa incerc si va comunic ce-am facut in tot cazul multam
    uite asa se intampla dupa ce incepe sa incarce flasul la doua linii verzi da eroarea asta:

    apropo cred ca e falsa conserva dupa o descriere pe care am gasit-o pe un sit

  7. #7
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skkip3r View Post
    merci dar da-mi si niste indicatii Jtagul cred ca il am intr-un kit de CAS3, daca nu ma insel n rest cum procedez ? pt ca nu am facut niciodata operatia asta.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    373
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste o versiune mai veche de DreamUp si nu vei mai primi mesajul cu "Aborted by user".

    http://www.easysurf.ro/u8qi3o1s1z8n/...3_2_1.exe.html

  9. #9
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by softy2k View Post
    Foloseste o versiune mai veche de DreamUp si nu vei mai primi mesajul cu "Aborted by user".

    http://www.easysurf.ro/u8qi3o1s1z8n/...3_2_1.exe.html
    bravo a mers cu un dreamup mai vechi am bagat o imagine de origine si functioneaza maine incerc o imagine mai buna care este cea mai adaptata pt dm500s ?

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by antenutze View Post
    bravo a mers cu un dreamup mai vechi am bagat o imagine de origine si functioneaza maine incerc o imagine mai buna care este cea mai adaptata pt dm500s ?
    Asta ramane la aprecierea ta , abia dupa ce incerci mai multe iti vei da seama care iti place mai mult . Parerile sant impartite , eu folosesc pe un Dream500 de ex. Pli Jade iar pe alt Dream500 Nemesis .

  11. #11
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by antenutze View Post
    bravo a mers cu un dreamup mai vechi am bagat o imagine de origine si functioneaza maine incerc o imagine mai buna care este cea mai adaptata pt dm500s ?
    Pe DM500 mi s-a parut foarte stabila Pli Jade. Vezi si Nabilosat Darkstar II.
    In space no one can hear you screaming.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top